• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankaralı Namık Hayatını Kaybetti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Ankaralı Namık ismiyle tanınan sanatçı Namık Orlu, oturduğu apartmanın 7"nci katından düşerek hayatını kaybetti.
namık.webp

intihar mı, yoksa kaza sonucu mu meydana geldiği araştırılıyor.

DHA
http://o nedio.com/haber/ankarali-namik-hayatini-kaybetti-607914

Ankaralı Namık hayatını kaybetti
Ankaralı Namık ismiyle tanınan sanatçı Namık Orlu, oturduğu apartmanın 7. katından düşerek hayatını kaybetti. Ankaralı Namık'ın 7. kattan düşmesi akıllarda soru işareti bıraktı. Olayın intihar mı, yoksa kaza sonucu mu meydana geldiği araştırılıyor.
Sitene Ekle
ankarali-namik-hayatini-kaybetti-6181163.Jpeg

Ankaralı Namık ismiyle tanınan sanatçı Namık Orlu, oturduğu apartmanın 7"nci katından düşerek hayatını kaybetti. Olayın intihar mı, yoksa kaza sonucu mu meydana geldiği araştırılıyor.

Ankaralı Namık Kimdir?

Ankaralı Namık, 6 yaşında eline aldığı sazı ile önceleri Sazcı Namık, Ayarcı Namık lakaplarıyla tanınmaya başlayan, ancak asıl şöhreti Ankaralı Namık adıyla kazanan, gerçek adı Namık Uğurlu olan sanatçıdır. Ankaranın şimşir kaşıklarla müzikleri yapılan havalarına, esprili sözleri de ekleyerek,müziğin ülkenin her tarafına yayılmasında büyük katkısı olmuştur.

İnönü Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü bitirmesine karşın mesleğini icra etmeyip müziğe yönelen Ankaralı Namık, ilk albümlerini kendi el arabasında satmaya çalışmış. Azmin, kararlılığın, kendine güvenin temeli olan bu davranışı ile şu an albümleri milyonlar satıyor.

300 bin albüm satınca süper star, iki klip çekince mega star olunan müzik dünyasında, albümleri 700-800 bin satan Ankaralı Namık, televizyon ekranlarından uzak durmasını, müziğine olan bağlılığından alıyor olsa gerek. Yüzünü eskitmeyip, sadece albümleri ile anılmayı seçmesi, kalıcılığını koruyor. 80 ve 90'larda TRT ekranlarında yasaklı olmalarına karşın en çok satan isimlerin başarısının ardın da belki bu etken vardı.

Ankara’dan bağımsız milletvekili adayı olarak siyasete de atılmayı deneyen Ankaralı Namık, Ankara Eczacıspor Kulübü Başkan Yardımcılığı’nı ve Tüm Türkiye Çalışan ve Emekliler Birliği Genel Başkan vekililiğini yürütüyor.

http://www.milliyet.com.tr/ankarali-namik-hayatini-kaybetti-gundem-2133998/

Son düzenleme:
hiii
ya çok kötüüü:( 2015 nolur bitsin artık :(

Ben sok cocuk olsa neyse nasil dustuki intihar gibi insallah degildir allah rahmet eylesin

Acaba suikast olabilir mi.. Nasıl duşer ki aklım almadı. Allah rahmet etsin...

şüpheli olmuş biraz nasıl düştü acaba.
Allah Rahmet eylesin.

Allah rahmet eylesin :(
İntihar söylentisi var ama bakalım ne çıkacak altından :(

Çok üzüldüm ya öyle böyle değil. :( böyle hayatımızda farklı yer eden insanlar öldü mü daha bi üzülüyorum.

Allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun.

intihar etti diye haberler var bazı sitelerde
bende düştüğünü sanmıyorum bir çapan oğlu olduğu kesin

Cok sasirdim:KK57:

Allah rahmet eylesin.

Allah rahmet eylesin.. benim universiteden arkadaşın amcasi hatta yurda falan gelmisti üzüldum yaa.

Allah rahmet eylesin.Hakikaten bu sene sanat dünyasından vefat eden çok oldu.Birde 2012 de böyle olmuşdu.

Back
X