Ankaralı Namık Hayatını Kaybetti

İki hafta önce trafik kazası yapıp yoğun bakımlarda yattı haberi vardı bugün 7. Kattan dusmus bana hiç normal gelmedi bu ölümde bi iş var gibi allah rahmet eylesin

bencede intihar etmedi ya karısı attı yada sarhos old kendi düstü belki cünkü daha öncede esi evden gitmisti hatta sarkı bile yapmıstı dön karıcım dite

Sarhoş falan mıydı ki aacaba?
Ya da uyuşturucu falan kullanmış olabilir.
Malum kafa güzelken insan ne yaptığını bilemiyor.

ailesiyle beraber pikniğe gitmiş, eve gelince kendini iyi hissetmediğini söylemiş, karısı çocukları uyutmak için yan odaya geçince, bi gürültü duyulmuş, star da haberi böyle verdi, başı falan mı döndü acaba, depresyonda olan adam pikniğe gider mi bilemedim, çocukları babasız kaldı şimdi

Allah rahmet eylesin.
Kısa zaman önce kaza yapmışsa hala travma yaşıyorduysa, baş dönmesi falan olmuştur belki.

ayy bu aadamla benim bi anım var. bizim memlekete bi düğünde şarkı sarkı söylemeye geldiydi eski manitamla namığı oelden alıp düğün salonunua bıraktık düğünden sonrada otele geri bıraktık.
bemin eks manita hatunun tapusunu alınca bizim düğünede gel abi dedi
adamda bakalım kızın tapusunu hemen verecekler mi dedi
benim ki biz anadolu çocuğuyuz abi alırız kızı dedi
ankaralı namıkta biz or. çocuğu muyuz olm bizde anadolu çocuğuyuz diyip mort etmişti benim gerizekalıyo
allah rahmet eylesin. hakkım helal olsun varsa eğer

Allah rahmet eylesin.başlığı okuyunca kazadan dolayı öldü zannettim.

Allah rahmet eylesin. Değer miydi hiç sen gittin kurtardın belki kendini ama çocuklarının bir yanını eksik bıraktın.

Direksiyonda hanımı varmış o yapmış kazayı allah rahmet eylesin ama umarım uyuşturucu yada alkol kullanmamıştır
aynen daha geçe kaza yaptı diye haber vardı, şimdi bu şüpheli bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…