Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

biberdolma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
2.500
1
Arkadaşlar Ankara'da yaşayan ve bir araya gelebilecek olan kk üyeleri, ben güzel bir etkinlik düşünüyorum..imkanı olanlar bu etkinliğe katılır imkanı olmayanlar katılmaz..önccelikle tanışmak için bir toplantı düzenleyebiliriz..sonrada gün vari bişiler yapabiliriz..hem maddi olarak hemde manevi olarak eğlenebiliriz nedersiniz ??? varmısınız ??:KK51::KK51::KK51::KK51: :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

ankara da konusu olan birisi vardı aydınlık tarafında öğretmen ve hamileydi nickleri karıştırmıyorsam sincera olabilir. kendisini özellikle davet edelim :KK49: böyle gelsin
bendeniz de bekar biri olarak her telden çalarım her düzene uyarım :KK16:

ben de katılabilirim :)) mekan önerim olabilir...

Arkadaşlar Ankara'da yaşayan ve bir araya gelebilecek olan kk üyeleri, ben güzel bir etkinlik düşünüyorum..imkanı olanlar bu etkinliğe katılır imkanı olmayanlar katılmaz..önccelikle tanışmak için bir toplantı düzenleyebiliriz..sonrada gün vari bişiler yapabiliriz..hem maddi olarak hemde manevi olarak eğlenebiliriz nedersiniz ??? varmısınız ??:KK51::KK51::KK51::KK51: :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

ankara da konusu olan birisi vardı aydınlık tarafında öğretmen ve hamileydi nickleri karıştırmıyorsam sincera olabilir. kendisini özellikle davet edelim :KK49: böyle gelsin
süper yavaş yavaş çoğalıyoruz :KK76::KK76::KK76:
ben de katılabilirim :)) mekan önerim olabilir...

çok sevinirim hem sosyalleşmiş oluruz hemde çevremiz genişler =)) mekan olayınıda kararlaştırırız yaşasın çoğalıyoruz ya:KK76:

ben de gelmeyi çok isterdim ama bebeğimi bırakacak kimse yok:KK43: ama sincera34 ve marmelatı buraya yönlendiricem kesinlikle:KK55:

tamam 10 kişi bile güzel buluşalım gün ve saat ayarlayalım yer ayarlayalım muhtemelen ortak nokta kızılay olur:KK34:

Ki o Sincera ben oluyorum :)) Çok sağol unutmamışsın beni :) Hafta sonu olur diye tahmın ediyorum bir aksilik çıkmazsa bende katılırım buluşmaya :KK70:

Haber verdiğin için çooook teşekkür ederim canım arkadaşım :) Sen de gel bebişe birlikte bakarız olmaz mı
ne demek canım benim
:KK54: üşür benim minik teyzesi:) kızılayda toplanırsanız ... ama belli de olmaz siz kararlaştırın, eserse çıkar geliriz biz de. ayyyy süper olurrr:KK16:

Son düzenleme:
ne demek canım benim
:KK54: üşür benim minik teyzesi:) kızılayda toplanırsanız ... ama belli de olmaz siz kararlaştırın, eserse çıkar geliriz biz de. ayyyy süper olurrr:KK16:

Tamam o zaman duruma göre eğer üşümeyeceği bir yer olursa sende gelirsin bebişte gelir süper olur :)

X