Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu konuda yardım isteyenlerden biri de benim. şimdilik tandoğan magnet tıp merkezinde mine hocaya gidiyorum ama evim eryamanda olduğu için uzak kalıyor. bilgi hastanesine gitmeyi düşünüyorum ama oradaki doktorlar hakkında bi bilgi edinemedim. selçuk bey hariç (onu da istemiyorum) bi fikri olan varsa yarım bekliyorum
gazi üniversitesinin dr ç.ok iyi ilgili ve alakalılar ben oraya gidiyorum
[/B ankarada yasayan hanımlar ben 1 aylık hamileyim bbana bildiginız en ıyı doktor hastane önerirseniz cok seviniriiim...
canım lina kadın doğum merkezi var sadece kadın doğum üzerine yeni mahallede ben oraya gittim doktorum da sevgi hanımda çok memnundum
inşallah sende beğenirsin
kadın dogum merkezine bende istedim ama cok sıra beklıon , ilgilenmıorlar dediler bende gitmediim:44:
Eryamanda oturan arkadaşım Sincanda Lokman hekim hastanesi var orada banu hanıma veya günnur hanıma gidebilirsin ben muayeneye banu hanıma gidiyodum güzel ilgileniyor.Günnur hanımdada arkadaşım doğum yaptı memnun kaldığını söyledi.Onun haricinde Etlik kadın doğumu önerebilirim hastane temiz doktorlarındanda memnunum isim vermek gerekirse ahmet bey ve runa hanım iyidir.