• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANKARALI hanımlar yardımcı olurmusuuunuuuzzzz.....

aziza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2007
37
1
96
40
[/B ankarada yasayan hanımlar ben 1 aylık hamileyim bbana bildiginız en ıyı doktor hastane önerirseniz cok seviniriiim...:49:

cnm hamiş deilim ama çalışmalardayız. lina kadın sağlığı merkezine gidiyorum memnunum bi araştır sende istersen.yenimahallede ivedik caddesinde.sağlıkla bebişini kucağına al inş.darısı en kısa zamanda bize işn.amin :)

bu konuda yardım isteyenlerden biri de benim. şimdilik tandoğan magnet tıp merkezinde mine hocaya gidiyorum ama evim eryamanda olduğu için uzak kalıyor. bilgi hastanesine gitmeyi düşünüyorum ama oradaki doktorlar hakkında bi bilgi edinemedim. selçuk bey hariç (onu da istemiyorum) bi fikri olan varsa yarım bekliyorum

bu konuda yardım isteyenlerden biri de benim. şimdilik tandoğan magnet tıp merkezinde mine hocaya gidiyorum ama evim eryamanda olduğu için uzak kalıyor. bilgi hastanesine gitmeyi düşünüyorum ama oradaki doktorlar hakkında bi bilgi edinemedim. selçuk bey hariç (onu da istemiyorum) bi fikri olan varsa yarım bekliyorum

gazi üniversitesinin dr ç.ok iyi ilgili ve alakalılar ben oraya gidiyorum

gazi üniversitesinin dr ç.ok iyi ilgili ve alakalılar ben oraya gidiyorum

eryamana yakın değil diye biliyorum. acil bişey olduğunda rahat gidebileceğim bir yer olsa daha iyi olur. özel aracımız yok çünkü. ilginiz için çok teşekkürler

[/B ankarada yasayan hanımlar ben 1 aylık hamileyim bbana bildiginız en ıyı doktor hastane önerirseniz cok seviniriiim...:49:

canım lina kadın doğum merkezi var sadece kadın doğum üzerine yeni mahallede ben oraya gittim doktorum da sevgi hanımda çok memnundum
inşallah sende beğenirsin

canım lina kadın doğum merkezi var sadece kadın doğum üzerine yeni mahallede ben oraya gittim doktorum da sevgi hanımda çok memnundum
inşallah sende beğenirsin

kadın dogum merkezine bende istedim ama cok sıra beklıon , ilgilenmıorlar dediler bende gitmediim:44:

Eryamanda oturan arkadaşım Sincanda Lokman hekim hastanesi var orada banu hanıma veya günnur hanıma gidebilirsin ben muayeneye banu hanıma gidiyodum güzel ilgileniyor.Günnur hanımdada arkadaşım doğum yaptı memnun kaldığını söyledi.Onun haricinde Etlik kadın doğumu önerebilirim hastane temiz doktorlarındanda memnunum isim vermek gerekirse ahmet bey ve runa hanım iyidir.

bende ankarada gidebileceğim iyi bir araştırdım ve iyi bi doktor ama en sonun daa tavsiye üzerinee 19 mayıs hastanesi varmiş dikmendee orda naciye isimli bi doktordan randevu aldımm inşallah hayırlı olurrr

kadın dogum merkezine bende istedim ama cok sıra beklıon , ilgilenmıorlar dediler bende gitmediim:44:

kim dedi canım benim benim orada beklediğim on dakikadır yani bence git derim saatinde git baktın bekletiyorlar saatim geldi de beni neden almıyorsunuz de her yerde beş ondakika geçikmeler olur caınm benim lyaa bu kadar sorun yapma bence

Eryamanda oturan arkadaşım Sincanda Lokman hekim hastanesi var orada banu hanıma veya günnur hanıma gidebilirsin ben muayeneye banu hanıma gidiyodum güzel ilgileniyor.Günnur hanımdada arkadaşım doğum yaptı memnun kaldığını söyledi.Onun haricinde Etlik kadın doğumu önerebilirim hastane temiz doktorlarındanda memnunum isim vermek gerekirse ahmet bey ve runa hanım iyidir.

çok teşekkürler. birşey daha sorabilirmiyim arkadaşınız normal doğum mu yaptı acaba. bazı hastanelerin özellikle sezaryana yönlendirdiklerini duydum da.

Back