Ankaralı hamileler doğum için hangi hastane ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi gdg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gdg

🍀
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
257
5
26
Ankara
Merhaba arkadaşlar 2013 Ocak annesi olucam hastane konusunda kararsız kaldım HRS yi düşünüyorum önerileriniz nelerdir.
Kafam cok karıştı

ben özel muyeneye gidiyrum
doktorum genelde medicanada yapıyo orası olacak büyük ihitimalle

Benimde doktorum dışardan gelicek Akay hastanesine baktım dün kadındogum bölümü normal devlet hastanesinden farklı değil arkasından hrs ye gittim gerçekten çok butik ve çok hoş bir hastane. Çok sakin ve hastane içinde çıt yok bir de hrs tamamen kadın doğum üzerineymiş ilk açıldıgında yenidogan bölümü vs iyi diyorlar tabi doğum yapmış birilerinin ağzından dinlemek lazım

peki doktorun sana şu şu hastanelerde yapıyorum die öneride bulunmadı mı

Bulundu akay mesa güven hrs Bayındır içinden seç dedi :))

o zaman cnm hem gönlüne hem kesene uygun olanı seç
hrs yi hiç bilmiyorum
sevdiysen başka
ama güveni biliyorum geçen sene babam orda hem kalp hemde bağırsak ameliyetı oldu,
süperdi ilgi
biz çok memnun ayrıldık
ödediğimiz parayı haektiyolar valla

benim doktorumda akay yada medicana ama medicanayı daha çok tercih diyorum dedi
bende ole düşünüdm zaten

Çok zormuş birde ilk hamileliğin vermiş olduğu tedirginlik ikinci bebişim olsa daha rahat olurum insan ne olacağını bile kestiremiyor.

Çok zormuş birde ilk hamileliğin vermiş olduğu tedirginlik ikinci bebişim olsa daha rahat olurum insan ne olacağını bile kestiremiyor.

haklsın bnm de ilk
hrs nek adar alıyo muayeneye tahlile falan
bn fatihe gidiyorum
bide doğum ücretleri ne kadar biliyomusunz

haklsın bnm de ilk
hrs nek adar alıyo muayeneye tahlile falan
bn fatihe gidiyorum
bide doğum ücretleri ne kadar biliyomusunz

Ben özele gidiyorum muayneye(200tl) oyuzden hiç bir fikrim yok tahlile vs de düzen lab gittim hep bu güne kadar
Doktorum doğum için benim seçeceğim hastaneye gelicek 3.500 den başlıyor fiyatlar 6.000-7.000 e kadar çıkıyor doktor ve hastane hepsinin ücreti içinde bu fiyatların. Ayrıca tek hastane fiyatını bilmiyorum.

Bende fiyat olarak cok yukarılara çıkmak istemedim açıkcası 5.000 tl de vermek istemiyorum (ki baştan bilseydim özel sigorta yaptırırım pişmanım çünkü herseyı karşılıyor dogum muayne vb)

Hrs de netleştirdim kararımı doğumdan sonra yazarım artık

medicanaya takibe gidenler var mı? hangi dr.a gidiyorsunuz memnun musunuz?

doktor kesinleştirmem lazım yardımcı olun lütfen

Ben 4 yıl önce bayındırda doğum yaptım, çok memnun kaldım, doktorum dısarıdan geldi. Mesanın da çok iyi olduğunu duydum arkadaşımdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…