ben de çekmeceli mobilya asansörlü beşik istiyorum.. beşik yatak uyku seti dahil 300 veren yerler ama uyku seti çok kötü..naylon resmen.. ne yapmalı bilmiyorum...uygun fiyata kaliteli olsun isterim.. kampanya yapan yerler var mı acaba...yardım ederseniz sevinirim..erken doğum riskim var..yatıyorum.. bir kere dışarı ancak çıkarım.. dolaşacak durumum yok
Canım ben beşik ve uyku setini toplam 550 liraya ulustaki özelcan bebe mağazasından
aldım. Ama benim yatak odam çok küçük olduğu için standart olanlardan uymadı bize, özel olarak ölçüye göre yaptırdığımız için fiyat 550 oldu yoksa daha uygun oluyor.
Güzel olan ise uyku setinden yatağına kadar çok kaliteli şeyler seçtik.
Uyku setimiz 2 yıl garantili, ki oradakilerin verdiği bilgiye göre ucuz olanların çoğu ilk yıkamadan sonra kötü oluyormuş.
Sonra yatağımızı da kendimiz özel seçtik, yaysız tam bebeklere göre sünger bir yatak..
Böyle herşeyini seçince bana fiyat uygun geldi (özellikle de bizim istediğimiz ölçüye göre yapıldığını düşünürsek) Beşik çekmeceli ve de asansörlü.
Eğer gidebilirsen bu mağazaya bir bak derim, üstelik herşeyleri var, yani oyuncaklardan kıyafetlerden tut da bebek çantasından biberona falan aklına ne gelirse bir arada buluyorsun.
ınternetten de özelcan bebe diye aratırsan detaylı bir siteleri de var, önce oradan inceleyebilirsin.
Ben söğütözü mağazasından da ateş ölçer, emzirme yastığı vs. ürünleri aldım, markalı ürünler olduğu halde indirimde yapıp, taksite de bölüyorlar.