Ankara'dan selam herkese! buyurun muhabbete, tanışmaya! :)

bi denk gelemdik seninlede cnm. yengen bebiş nasıllar?

maşallah bebişimiz iyiler gün gün kilo alıyo sıpa perşembe günü 30 günlük oluyo artık
yengem de iyi de aslında ama bel ağrıları var. iğneden dolayı oluyomuş o sanırım sonradan başlıyomuş
ara sıra bi ağrıtıyo canını yakıyo o ağrı :26:

herkese selamlar, Ankarada okullar tatil olunca netten çıkamadım bir türlü :) buraya kadar geldim :)

[iygecler kıslarr kimse yok gece gecee bende anca fırsat buldum işteee neysee bakalımm

[buğün bebek görmeye gitim arkdaşıma kızı 1 aylık olduu:)) beril su koymuş isminide

kafam o kadar dagınık ki bi bilsen. bana sitem edene kadar siz bi arayın sorun anacım. bi ton şeyle uğraşıyorum.

haklısın sendee :/ arda mesaj atıyorum ama bu hafta arayamadım dogru valaaa canım yapcam bişe varsa söyle bak elimden gelen gelmeyen ugarırım cidden:)

iyakşlmalrrrrr hatunlarr nabersinizz:))) lagrimacım haftaya ifadeni alıcam merak buyurma:)

dandik bi sınava girdim.garanti bankasının.50 dakikaya 120 soru vermişlerdi ona mı sinirlenseeeeeem yoksa kar yağan bi memlekette kaldırımları mermer yapan zihniyete mi sinirlenseeeeeeeem bilemedim

napıyosonuz kızlaaaaaaaaaar nasılsınız tek tek

bu arada arada yeni gelen arkadaşlar oluyolar bi uğrayıp kaçmasanız keşke de daimi kalabilseniz takip etmek o kadar da zor diil ki bi arakadaşa bakıp çıkıcam demediğiniz kaldı

dandik bi sınava girdim.garanti bankasının.50 dakikaya 120 soru vermişlerdi ona mı sinirlenseeeeeem yoksa kar yağan bi memlekette kaldırımları mermer yapan zihniyete mi sinirlenseeeeeeeem bilemedim

dogru valaaa yürümek zorlaşıoy ank kar yagınca büyükşehir bide burasıı ama kaldırımda yolarda küre küre kar olmuş eve gitmek için 4o takla açıyoz valaa bir yola inip yürüyüz bir kaldırıma çıkıyozz

allah bizlere saglık versin mücadele ğücüüüü tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…