Selamlar.. emzirme döneminden sonra -10 beden olan göğüslerime bende ayar çekmek istiyorumÖzgüvenim eksilerde yazın sıfr bu konu yüzünden tatili bile red ettim :86:
Ankara veya Eskişehir'de tavsiye edeceğiniz uzman doktor varmı?
birde nasıl gitmeliyim uzmana? kas altı doku altı vs. şeyler duyuyorum önerdiğiniz yöntem sistemi nedir? kızım 2 yaşında onunla tedavi sürecinden sonra zorlanacağımdan dilerim kolay bir operasyona tabi tutulan uzman bulurum.. yardım LütfenSevgiler..
Ankaradan benim bildigim Ferruh Bingül var,onun hakkında olumlu yazılar okumuştum canım,ona git muayene ol bir derim ben.Sana önerecegim yöntem tabiki ben o yöntemi oldum,onu bilirim onu söylerim Kas zarı altı yöntemi.Agrı düzeyi minimum,burada birçok arkadaşımızda bu yöntemle ameliyat olmuştu.Onların tavsiyesiyle bu yöntem kafama yatmıştı.Ama tabi sana uygun yöntemi seni muayene eden doktorun karar verecek,bu pekte senin elinde olan birşey degil.Ama aklında olsun doktorun bu yöntemi tavsiye ederse korkmadan kabul et,güzel agrısız bir yöntem.2 yaşında kızın varmış,Allah bagışlasın,ameliyattan sonra daha çabuk iyileşir atlatırsın.Ama dedeigim gibi doktor sana hangi yöntemi uygun görürse o senin için daha hayırlıdır.Yönteme fazla takılma,birkeç doktor bul git,görüş nasıl olsa muayene ücreti almıyor doktorlar.Kafana ve bütçene hangi doktor yatarsa ona karar ver güzelim.
arzum mrb seninde konularını takip ettim sölemeden geçemicem cicişlerin süper görünüyo darısı bana
Selam ben Nebil Bozdogan'a ameliyat oldum 3 hafta önce kendisi bu konuda çok deneyimli. Her aşamada memnun kaldım. Kaldi ki kontrollerden her çıktıgımda acaip mutlu buluyorum kendimi. Son derece güler yüzlü biri. Sürekli kontrolüm olsun hiç şikayet etmem:) Ona kalsa bana 325cc koycaktı. Annemin son anda atar yapması üzerine (ki kendisi 300 325 ne bilmio) 300cc koydu. Ben de sanki küçük mü oldu die telaşa kapıldım ama hep dedi ki "sevceksin memnun olcaksın emin ol". Öyle de oldu gerçekten. Yanagımda kırmızı, sivilcelerden kalma lekeler var. Onlara da bi ilaç yazdı direk etki etmeye başladı. Mutluyum mutlusun mutlu:) Yalnız koltuk altından koyuyo genelde onu önerio. Bana da öyle yaptı. Çocugum var demişsin. Biraz zorlanabilirsin. Ev işlerine dönmek meme altı kesisine göre daha uzun zaman alır.
jekerim. Protezin degismesi asiri bi deformasyon yada patlama (ki patlamasi icin delici bi cismin girmesi fln gerekio.) gibi durumlarda degistirilio. Hem sen yaptrnca bi gör insan yeniden doguyo gibi oluo inan bana. Yani bi yaptirsan anlicaksin ki degiyo:) agri sizi kismina da 1 hafta dayancaksin ben hic yakinmadim cok istedim cünkü. baska sorun varsa yanitlarim. Bilmiorum yardımı oldu mu.
canım bişi çok iligimi çekmişti nebil beyin yardımcısı olan bayanında gögüsleri küçüktü protez bu kadar rısksız se eger o neden yaptırmadı acaba:)))) (komık bi soru oldu biliyorum.
jekerim. Protezin degismesi asiri bi deformasyon yada patlama (ki patlamasi icin delici bi cismin girmesi fln gerekio.) gibi durumlarda degistirilio. Hem sen yaptrnca bi gör insan yeniden doguyo gibi oluo inan bana. Yani bi yaptirsan anlicaksin ki degiyo:) agri sizi kismina da 1 hafta dayancaksin ben hic yakinmadim cok istedim cünkü. baska sorun varsa yanitlarim. Bilmiorum yardımı oldu mu.
Bence o soruyu ona sorman gerek..
canım bişi çok iligimi çekmişti nebil beyin yardımcısı olan bayanında gögüsleri küçüktü protez bu kadar rısksız se eger o neden yaptırmadı acaba:)))) (komık bi soru oldu biliyorum.
hangisi tam bilemedim ama ben de sormustum estetik yaptırdınız mı hic diye. gögüslerim kücük ama dekolte yerim oldugu icin yaptırmadım demisti. ööle:) bi de ben cok risksiz demedim her ameliyat zaten risklidir ama süper bi olay hakkaten insanın hissettigi büyük bi eksiklik tamamlanıo bi mutluluk cöküo. bu konuda oraleti okumanı tasiye ederim:) en memnunlarımızdan o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?