ankaradan arkadaş aranıyor...

eliiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
120
3
merhaba arkadaşlar. ankaradan 20 yaş üstü kafa dengi bayanlar varsa sohbet edelim. belki bir buluşma da sağlanır...

bence bu konu burda kalabilir. arkadaş bulabilmek de bir sorun.

ayrıca arkadaş bulmak için en iyi site burası :)

Beennnn ankaraliyim ama sementa gibi düşünüyorum erkek olmayasin sen sakın

arkadaşlar ne yaptınız yahu lütfen böyle saçma bir düşünceye ne sebep oldu anlamadım. kafa dengi birileri varsa sohbet edelim dedim yani nerelere çektiniz çok ilginç...

arkadaşlar gerçekten yanlış anlaşıldım, yazım şeklimden kaynaklandı sanırımmm..... ama bazen gerçekten kendimi çok yalnız hissediyorummm. evlendikten sonra biryere taşınmak yeniden çevre oluşturmak, arkadaşlık kurmak çok zorrr... insan belli bir yaştan sonra da dostluk kurmakta zorlanıyor, yaşanmışlık paylaşılmışlık azalıyor... insan dertlerini anlatacak, karşındaki insanın dertlerini dinleyecek mutluluklarını paylaşacak bir insan arıyor....
ama bulunmuyor işte....

arkadaşlar gerçekten yanlış anlaşıldım, yazım şeklimden kaynaklandı sanırımmm..... ama bazen gerçekten kendimi çok yalnız hissediyorummm. evlendikten sonra biryere taşınmak yeniden çevre oluşturmak, arkadaşlık kurmak çok zorrr... insan belli bir yaştan sonra da dostluk kurmakta zorlanıyor, yaşanmışlık paylaşılmışlık azalıyor... insan dertlerini anlatacak, karşındaki insanın dertlerini dinleyecek mutluluklarını paylaşacak bir insan arıyor....
ama bulunmuyor işte....

ben varım ama pek kimse kalmamış burda:KK43:

X