Gelinbaşı ve Gelin Tacı Ankaradaki kızlar lütfen acil yardım...

bagucum

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2012
23
14
18
Ankara
Arkadaşlar Ankara Yenimahallede Mass kuaför varmış fırsat sitelerinden birinde gelin başı ve dediklerine göre porselen makyaj paket olarak indirime girmiş ve kampanyanın bitme süresi oldukça yakın sizce alayım mı almayım mı yardımlarınızı acil bekliyorum

ankarada kımse kuaföre gıtmıyor canım bosuna sormussun bende kuaför sordum kımse cevap vermedı bunada cevap verenn bırını bulursan ne ala

Bahsettiğiniz kuaför bildiğim bir yer değil ancak size kendi kuaförümü tereddütsüz önerebilirim saç için. Menekşe sokağın sonunda bir otel var (Kumrular tarafı) onun yanında, sokağın sonundaki apartman. 2. kat kuaför Sabri yerin adı, Nevzat kuaförümün ismi. Ben 2 yıldır kesim, boya ve fön için gidiyorum hiç pişmanlık yaşamadım. Gelin başı içinde çok memnun kalacağınıza eminim. İlgilenirseniz mail adresinizi içeren mesaj gönderin, cep telefonunu iletirim size. Selamımı söylerseniz indirim konusunda da yardımcı olur.

bende gelin başı için mass kuaförle anlaştım ama ilk defa gidicem oraya memnun kaldın mı merak etdim yada gittin mi oraya yardımcı olursan sevinirim

Kızlar düğünden bir gün önce fırsat sitesinin birinde buldugum ve hemen karar verip gittiğim kuaforumun adını vereyim. Çağan Kuafor ve guzellik salonu:) Harika bi yer. Bİr gun önce cilt bakımı, kaş ve byık alma, manikür pedikur, dugun gunu gelin saçı, gelin makyajı ve french yaptılar. Benim zamanım olmadıgından prova yaptıramadım. Hepsi dahil 125 TL. Prova da 40 TL. Kesinlikle öneririm. Özellikle saç konusunda harikalar. Yüz Şeklinize göre çok guzel modeller calışıyorlar. Ben düğünümün hemen ertesi gün gidip saç rengimi ve kesimninide değiştirdim. Harika iş cıkardılar. ÖZelden mesaj atarsanız telefon numaralarını veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…