- 26 Şubat 2015
- 344
- 360
- 34
Rengarenkteki deryaya geldim kızlar yorumlar nasıldı bilmiyorum ama anı iyiydi bakalım gelecek durumu çıkarsa yazacağıııım :)
bana çıkmadı canım ama güzel bakıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rengarenkteki deryaya geldim kızlar yorumlar nasıldı bilmiyorum ama anı iyiydi bakalım gelecek durumu çıkarsa yazacağıııım :)
Ben Eylüle 2 kere gittim. İlk falındaki dediği her sey cıkmıstı. Ama 2. Falı için aynı şeyi söyleyemicemmerhaba burayı uzun süredir takip ediyordum birkaç kişiye gittim Ankara da
burda çıkan fal haberi görünce bende Ezel i denedim. Fal denemez kadın sadece öğüt verdi Hiç hoşuma gitmedi. Daha önceden turuncu cengiz, evim gülcan, fatoş denemiştim hepsi patladı.
Bugün Eylül e gittim Tarot cafe de baktıranlar yorum yazabilir mi lütfennnn
Ben Eylüle 2 kere gittim. İlk falındaki dediği her sey cıkmıstı. Ama 2. Falı için aynı şeyi söyleyemicem
Gırgır yeri Kızılay'da tam olarak nerede. Telefon ile randevu gerekiyor mu. Tel varsa özelden atar mısın...
Tamam cikarsa yazarim ama baya beni sok etti kadin.çıkarsa bişeyler yaz genelde çünkü hepsi anda ve geçmişte iyi oluyor
30 tl ye bakiyor. Olumsuz olarak pek Bisey soylemedi.ne kadar bakıyordu canım bir de olumsuz da konuşabiliyor muydu ?
evet aynı bende ordan çıkınca senin gibi düşünüyordum kimse öğüt dinlemeye gitmiyo herkesin aklı fikri var ama birde işin şu kısmı var. banada ögüt verdi niye verdi peki gördügü olmumsuzluga karşı peki ne oldu kadın haklıydı yoluna bak önüne bak boşa zaman harcıyosun yıkım yaşarsın şu vakte kadar dedi sonuç itibariylede öyle oldu. eylüle gelincede herkes eylülün verdigi enerjiden mutlu çıkar ordan eylülün sadece kişi analizinden sonrası yok adam öldü desen onu bile güzelleştirip yorum yapıyo biz alışmışız pembe tabloya biri olumsuz olunca buna bende dahil iyi degildi diyoruz çünkü alışmışız duymak istedigimiz şeyler için gidiyoruz.sonuç itibariyle anda analizde geçmişte iyi olanlar var bazılarıda tesadüfmüdür bilinmez kıyısından köşesinden tutturuyo.merhaba burayı uzun süredir takip ediyordum birkaç kişiye gittim Ankara da
burda çıkan fal haberi görünce bende Ezel i denedim. Fal denemez kadın sadece öğüt verdi Hiç hoşuma gitmedi. Daha önceden turuncu cengiz, evim gülcan, fatoş denemiştim hepsi patladı.
Bugün Eylül e gittim Tarot cafe de baktıranlar yorum yazabilir mi lütfennnn
hiç bişeyi çıkmıyo 2 3 kez gitmiştim 2014 yılıNIN ilk ayı evli olcaktık şuan kanlı bıçaklı oldugum kişiyle evlenip ankarada dışında yaşıyoduk. takmış ya falcılar deniz kenarı 2 kişi arasında kalacaksın ama sen bununla evleneceksin hahahahah he heee TABİİ CANIMM evlendik :)bana çıkmadı canım ama güzel bakıyor
ezel kim nerde nekadara bakyo tatlmevet aynı bende ordan çıkınca senin gibi düşünüyordum kimse öğüt dinlemeye gitmiyo herkesin aklı fikri var ama birde işin şu kısmı var. banada ögüt verdi niye verdi peki gördügü olmumsuzluga karşı peki ne oldu kadın haklıydı yoluna bak önüne bak boşa zaman harcıyosun yıkım yaşarsın şu vakte kadar dedi sonuç itibariylede öyle oldu. eylüle gelincede herkes eylülün verdigi enerjiden mutlu çıkar ordan eylülün sadece kişi analizinden sonrası yok adam öldü desen onu bile güzelleştirip yorum yapıyo biz alışmışız pembe tabloya biri olumsuz olunca buna bende dahil iyi degildi diyoruz çünkü alışmışız duymak istedigimiz şeyler için gidiyoruz.sonuç itibariyle anda analizde geçmişte iyi olanlar var bazılarıda tesadüfmüdür bilinmez kıyısından köşesinden tutturuyo.
evet aynı bende ordan çıkınca senin gibi düşünüyordum kimse öğüt dinlemeye gitmiyo herkesin aklı fikri var ama birde işin şu kısmı var. banada ögüt verdi niye verdi peki gördügü olmumsuzluga karşı peki ne oldu kadın haklıydı yoluna bak önüne bak boşa zaman harcıyosun yıkım yaşarsın şu vakte kadar dedi sonuç itibariylede öyle oldu. eylüle gelincede herkes eylülün verdigi enerjiden mutlu çıkar ordan eylülün sadece kişi analizinden sonrası yok adam öldü desen onu bile güzelleştirip yorum yapıyo biz alışmışız pembe tabloya biri olumsuz olunca buna bende dahil iyi degildi diyoruz çünkü alışmışız duymak istedigimiz şeyler için gidiyoruz.sonuç itibariyle anda analizde geçmişte iyi olanlar var bazılarıda tesadüfmüdür bilinmez kıyısından köşesinden tutturuyo.
Gonlun rahat olsun dedikleri hic cikmayan bir falcidirr. Parana yazik etmissin sekerimmKızlar bugün Gırgır Demet'e gittim. Çok olumsuz konuştu korkularımı söyledi resmen. Anı iyi bildi. Gelecek ile ilgili dedikleri tutan oldu mu sizde??
Haklisin hicbiri cikmadi banada, birde cok negatif bir kadindi asla gitmiyecegim falcilardan biriYildiz'a ben 3 kere baktirdim. 1.si tamamen cikti.
2, 3 tirttti, yanimdaki arkadaslarima da cikmadi.
Cnm bu gulsum kim? Nerde bakiyor ve kaca bakiyor?bu gülsümün falı bir tek bana mı çıktı acaba... başka baktırıp memnun olan yada çıkmayan var mı ...
geçen gün yine iddialı ve bana imkansız gibi gelen bir öngörüsü oldu.. o yüzden soruyorum bu imkansız dediğim şey de olursa inanılmaz olacak . fikirlerinizi paylaşabilir misiniz bu öngörü benim için çok önemli bir konu olduğu için soruyorum. daha önce böyle bir talebim olmamıştı buradan...
sadece kahve baktırabildin mi yoksa ikisinibirden mi baktırdın?2 aydır fal baktırmıyordum. Burda son zamanlarda Meryemi begenen cok oldu diye,bugun gidip denedim.
Yani normalde fala kafam dagılsın,iki moral buluyım diye gidiyodum. Bugun moralimi bozmak icin gitmisim resmen.
Hayır parayı çöpe atsam bu kadar içim yanmazdı herhalde.
İstediklerimi duyamadım diye mi bu kadar moralim bozuldu dicem ama tüm fal böyle olumsuz dönüp durdu ya resmen.
Her neysee. Bu uzun fal yolculuğumu bugün itibariyle noktalıyorum canlar..
Size iyi yolculuklar. Herkesin hersey gonlunce olsun
2 aydır fal baktırmıyordum. Burda son zamanlarda Meryemi begenen cok oldu diye,bugun gidip denedim.
Yani normalde fala kafam dagılsın,iki moral buluyım diye gidiyodum. Bugun moralimi bozmak icin gitmisim resmen.
Hayır parayı çöpe atsam bu kadar içim yanmazdı herhalde.
İstediklerimi duyamadım diye mi bu kadar moralim bozuldu dicem ama tüm fal böyle olumsuz dönüp durdu ya resmen.
Her neysee. Bu uzun fal yolculuğumu bugün itibariyle noktalıyorum canlar..
Size iyi yolculuklar. Herkesin hersey gonlunce olsun