- 23 Ağustos 2012
- 49.492
- 229.344
yer tarıfı alalım cherryy:)
ayyy cok sapsalim, yeri unutmusum :)
yüksel girişi karanfil 1 deki ilk apt 15 e 14 teras kattayım pierrot cafe kültür sanat
Lakin bana cikan fali kahveydi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yer tarıfı alalım cherryy:)
cherryciğim ne kadara bakıyor bu ablamızayyy cok sapsalim, yeri unutmusum :)
yüksel girişi karanfil 1 deki ilk apt 15 e 14 teras kattayım pierrot cafe kültür sanat
Lakin bana cikan fali kahveydi.
cherryciğim ne kadara bakıyor bu ablamız
tamam bitanem saol :)Gizzz can, ben baktirali cok oldu, en az 5 yil. Cok ahim sahim begenilen bir falci degil, ama bana kisa vadede de, uzun vadede de her dedigi cikti, her. Dedigim gibi uzun zamandir gitmedim, fiyat hakkinda fikrim yok.
tamam bitanem saol :)
hoşgeldiniyi geceler arkadaşlar foruma daha yeni katılma fırsatı buldum. ankaraya taşındım iyi bir falcıya gitmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. hayırlı geceler
hoşgeldin
nasıl birilerini arıyosun fiyat aralığın vs. ona göre tavsiye edelim,diğer sayfaları okursan daha iyi fikir edinebilirsin çünkü burda birinin beğenmediğini birileri beğenebiliyo
Peki iyi soyledigi seylerden cikan olmadimi yoksa zamanimi gelmedi?kızlar hatırlarsanız metroda tanıştıgım biri çok övdü diye birine gitmiştim ve size tavsiye etmemiştim neden istenmeyen şeyler çıkıyoda beklenen şey çıkmıyor keşke çıkmasaydı benim baktırırken begenmedigim ama tarihi ve saatine kadar tutan bi olay yaşadım. üzgünüm kötüde olsa çıktı
iyi bişey söylemedi ki :)Peki iyi soyledigi seylerden cikan olmadimi yoksa zamanimi gelmedi?
Oyy oy oy o zaman otekiler cikmaz insallah:)iyi bişey söylemedi ki :)
ÇÖZDÜM olayı iyi falcı arayanlara bi kaç kişiye baktırın herkesin söylediginin tam tersini söyleyene inanın işte o çıkıyor. bunu bi kaç keredir yaşıyorum herkes sözleşmiş gibi aynısını diyo biri aykırılık yapıyo işte o çıkıyor banaOyy oy oy o zaman otekiler cikmaz insallah:)
O kisin telini bana atarmisin bide ucreti ne kadardi?ÇÖZDÜM olayı iyi falcı arayanlara bi kaç kişiye baktırın herkesin söylediginin tam tersini söyleyene inanın işte o çıkıyor. bunu bi kaç keredir yaşıyorum herkes sözleşmiş gibi aynısını diyo biri aykırılık yapıyo işte o çıkıyor bana
ÇÖZDÜM olayı iyi falcı arayanlara bi kaç kişiye baktırın herkesin söylediginin tam tersini söyleyene inanın işte o çıkıyor. bunu bi kaç keredir yaşıyorum herkes sözleşmiş gibi aynısını diyo biri aykırılık yapıyo işte o çıkıyor bana
İlgin için teşekkür ederim :) Max:100 liraya kadar limitim var detaylı baktırmak istiyorum geçiştirecek birisi olmasın yeter siizin bildiğiniz iyi birisi varmı tavsiye edebileceğiniz
kızlar selanikte şimdiki ayberkin oldugu yerde cafe el degiştirmeden önce orada bi esmer uzun saçlı bi bayan vardı adını sanını hatırlayanınız varmı şimdi elimdeki kagıtta kadının söyledigi şeyleri okuyorumda 1 yıl önce söylemiş bugunki olacakları o lazım bana :) bu arada eylül figen ezgi nuray nur hepsi patladı pembe tablocularrrrr. gitmeyin. ha birde meryem oda hepten patladı ama bugun arkdaşımda dedigi çıktı bana diyor ne iş anlamadım. neyse şu esmer bayanı bileniniz varsa işimize yarar :)
kızlar selanikte şimdiki ayberkin oldugu yerde cafe el degiştirmeden önce orada bi esmer uzun saçlı bi bayan vardı adını sanını hatırlayanınız varmı şimdi elimdeki kagıtta kadının söyledigi şeyleri okuyorumda 1 yıl önce söylemiş bugunki olacakları o lazım bana :) bu arada eylül figen ezgi nuray nur hepsi patladı pembe tablocularrrrr. gitmeyin. ha birde meryem oda hepten patladı ama bugun arkdaşımda dedigi çıktı bana diyor ne iş anlamadım. neyse şu esmer bayanı bileniniz varsa işimize yarar :)