- 15 Kasım 2012
- 455
- 131
2 ci suheylayi merak ettim cokkCok umutlarla gitmistim ama dedigi hicbirsey cikmadi ve cok bisede bilemedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 ci suheylayi merak ettim cokkCok umutlarla gitmistim ama dedigi hicbirsey cikmadi ve cok bisede bilemedi
hahaha :)ayyy giizzz ben de merak ettim selena ile emine nasıldı ? Bir de selenaya ne falı atmıştınız :)
hahaha :)
seleneya tarot attım, fena değildi, ben beğendim bi te çaresizce 4 gün bekledim onun dışında güzeldi
emine de bi balık ye dedi 1 haftada 3 kere balık yedim, bakalım diğer dedikleri çıkıcak mı?
selenayı daha çok beğendim
ne kadara bakıyor?Arkadaşlar merhaba.. ben fal falcı vs. bu konulara pek eğilimli değildim hatta 2004 de 1 kez tarot ve 1 yıl sonra da falcıya gitmiştim ama hiç bir sonuç yoktu.. Geçen sene çok eski bir arkadaşıml Ankara'da buluştuk. Kendisi İstanbulda yaşıyor 15 yıldır. Üst düzey Finanscı ...Bana 10 yıldır baktırdığı bir bayandan bahsetti ve ben şaşırdım tabi. 10 yıl mı? diye konuşunca bana bildiği bütün konuları tek tek saydı. peki dedim İstanbuldasın nasıl Ankarada baktırıyorsun? dedim bana telefonla baktırdığını söyledi ve İstanbula dönünce derhal telefonunu aldım tam 1 yıldır baktırıyorum. Ben de Ankaradayım ben de telefonla baktırıyorum. Şaşkınlık içerisinde kaldım çoğu zaman. Nasıl anlatabilirim bilemiyorum. yaklaşık 15dakika ile 20 dakika arasında bakıyor. Yani 1 sene içerisinde belki 15 defa baktırdım hem kendim için hem de karşımdaki insan için..O yüzden hep kalem kağıt ile not aldım. En son baktırdığımızda bile bütün finansal durumlara kadar bildi ve bilmeye devam ediyor..Meliha Hanım diye 55-60 yaşlarında bir bayan. Torun baktığı için 5-6 sene biraz ara vermiş daha önceleri çok ünlü politikacılar gizlilik içinde baktırıyormuş.. Sonuç olarak asla vazgeçmem..tavsiye ediyorum
Numarası var mı bu kişinin?Arkadaşlar merhaba.. ben fal falcı vs. bu konulara pek eğilimli değildim hatta 2004 de 1 kez tarot ve 1 yıl sonra da falcıya gitmiştim ama hiç bir sonuç yoktu.. Geçen sene çok eski bir arkadaşıml Ankara'da buluştuk. Kendisi İstanbulda yaşıyor 15 yıldır. Üst düzey Finanscı ...Bana 10 yıldır baktırdığı bir bayandan bahsetti ve ben şaşırdım tabi. 10 yıl mı? diye konuşunca bana bildiği bütün konuları tek tek saydı. peki dedim İstanbuldasın nasıl Ankarada baktırıyorsun? dedim bana telefonla baktırdığını söyledi ve İstanbula dönünce derhal telefonunu aldım tam 1 yıldır baktırıyorum. Ben de Ankaradayım ben de telefonla baktırıyorum. Şaşkınlık içerisinde kaldım çoğu zaman. Nasıl anlatabilirim bilemiyorum. yaklaşık 15dakika ile 20 dakika arasında bakıyor. Yani 1 sene içerisinde belki 15 defa baktırdım hem kendim için hem de karşımdaki insan için..O yüzden hep kalem kağıt ile not aldım. En son baktırdığımızda bile bütün finansal durumlara kadar bildi ve bilmeye devam ediyor..Meliha Hanım diye 55-60 yaşlarında bir bayan. Torun baktığı için 5-6 sene biraz ara vermiş daha önceleri çok ünlü politikacılar gizlilik içinde baktırıyormuş.. Sonuç olarak asla vazgeçmem..tavsiye ediyorum
Gittim ama bilemedi canim ya suan benim pesimde bi cocuk var onun su grubu oldugunu soyledi ama cocuk koc burcuymus fal degilde sohbet havasinda gectitolin evim özeleme gittin mi cicim, gittiysen haber et yorumunu merak ediyorum
Gittim ama bilemedi canim ya suan benim pesimde bi cocuk var onun su grubu oldugunu soyledi ama cocuk koc burcuymus fal degilde sohbet havasinda gecti
Telini adresini falanda yazin please..Arkadaşlar merhaba.. ben fal falcı vs. bu konulara pek eğilimli değildim hatta 2004 de 1 kez tarot ve 1 yıl sonra da falcıya gitmiştim ama hiç bir sonuç yoktu.. Geçen sene çok eski bir arkadaşıml Ankara'da buluştuk. Kendisi İstanbulda yaşıyor 15 yıldır. Üst düzey Finanscı ...Bana 10 yıldır baktırdığı bir bayandan bahsetti ve ben şaşırdım tabi. 10 yıl mı? diye konuşunca bana bildiği bütün konuları tek tek saydı. peki dedim İstanbuldasın nasıl Ankarada baktırıyorsun? dedim bana telefonla baktırdığını söyledi ve İstanbula dönünce derhal telefonunu aldım tam 1 yıldır baktırıyorum. Ben de Ankaradayım ben de telefonla baktırıyorum. Şaşkınlık içerisinde kaldım çoğu zaman. Nasıl anlatabilirim bilemiyorum. yaklaşık 15dakika ile 20 dakika arasında bakıyor. Yani 1 sene içerisinde belki 15 defa baktırdım hem kendim için hem de karşımdaki insan için..O yüzden hep kalem kağıt ile not aldım. En son baktırdığımızda bile bütün finansal durumlara kadar bildi ve bilmeye devam ediyor..Meliha Hanım diye 55-60 yaşlarında bir bayan. Torun baktığı için 5-6 sene biraz ara vermiş daha önceleri çok ünlü politikacılar gizlilik içinde baktırıyormuş.. Sonuç olarak asla vazgeçmem..tavsiye ediyorum
Bosver cicemm zaten gidicektim birine onuda bilemedi ya ben soyledikten sonra yorum yaptituh gerçekten mi üzüldüm hayatım ya valla kusura bakma buradan ben önerdim Hiç mi bilemedi peşinde biri var dedi mi, onu da mı demedi
Bosver cicemm zaten gidicektim birine onuda bilemedi ya ben soyledikten sonra yorum yapti
canimmmm meliha hanim 75 tl ye bakiyomus...?Telini adresini falanda yazin please..
Offff cok pahali yacanimmmm meliha hanim 75 tl ye bakiyomus...?
reklamlar :) 1. msjıyla 75 tl alıp da ne söyliycek bu yaşlı teyzemiz?canimmmm meliha hanim 75 tl ye bakiyomus...?
ayy canim bilmiyorum ki reklam mi kireklamlar :) 1. msjıyla 75 tl alıp da ne söyliycek bu yaşlı teyzemiz?
Tuh yaaa, ben de gitmem bir daha Ben de cumartesi orada fatoşu denicem arakadasıma baya iyiymiş, aman gerçi hep iyiydi iyiydi diyoruz sonu hep fıs
Ne yapiyormus 75 tl ye merak ettim valla. Iyice uctular bu ne fiyat yaw.canimmmm meliha hanim 75 tl ye bakiyomus...?