- 14 Temmuz 2014
- 252
- 164
Eylülü mü aradın anlayamadım. Dokuza kadar dolu olan o mu? Randevu alınabiliyormuymuş?
evet eylülü aradım 9a kadar doluyum yarın gel dedi hatta ara dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eylülü mü aradın anlayamadım. Dokuza kadar dolu olan o mu? Randevu alınabiliyormuymuş?
Arkadaşlar hangi Fatoş bahsettiğiniz? Iki yer var bir tanesi selanik 1. Cad. Akman bozacinın oldugu yer yani diğeri de karanfil bir iş hani. Ben selanik telini aramış tim 30 tl gibi bir fiyat söylediği için vazgecmistim.
kafenin telefonu açmadı bir türlü. randevusuz alıyormuş kafede öyle bi randevu sistemi yokmuş. pazarları olmuyormuş bir tek.
yasemin hanımın tel numarasını verir misiniz acaba
Gordum, unlu faliclardan biri degildi . Bana dedigi her sey tek tek cikti, o zaman cicddiye almamistim. Simdi nerde bilmiyorum.
Bir de Ortakoy Cafe Yildiz in ilk baktigi faldaki her sey cikti. 2.ci ve 3.cu kezleri zirvaydi.
Bence son sayfalarda adi gecen EYlul u deneyebilirsin sekerim. Bana tutturdugu seyler oldu ama uzun vadede.
Yasemin in numarasini silmisim, maalesef veremiyorum.
benim dediğim kum saati fatoş ama değişik bi bayan. bana seni küçük yaşından beri koruyan yanında bulunan bi cinin var falan dedi tabi ben iplemedim ya işin içine bu tarz şeyleri sokunca insanları daha çok tavlıcaklarını sanıyorlar ama ben katılmıyorum
benim dediğim kum saati fatoş ama değişik bi bayan. bana seni küçük yaşından beri koruyan yanında bulunan bi cinin var falan dedi tabi ben iplemedim ya işin içine bu tarz şeyleri sokunca insanları daha çok tavlıcaklarını sanıyorlar ama ben katılmıyorum
Banada benzer seyler dedii cnmm
Hadi ya amannn bende sevmem in-cin muhabbetini.belki melek falandır da o böyle yorumlamistir:) bu falcilar da geçen yüzyılın zihniyetin deler:) biz cin olduk artık:)
bu dilcadaki eylüle gitmeyi düşünüyorum bugün ne düşünüyorsunuz ne baktırsam ?
cnm kahve baktır kahve baktırdım ben gayet uzun ve yeterli bakıyor .
Siz icmeden nasi olcakki... gerci bende kahveyi begenmemistim . Bi yudun alip gerisini döküp kapamistim niyet etmistim... baktirdiktan sonra direk yorumlarinizi yazarsaniz bizim icinde iyi olurevet kahve baktırcam inşaallah içer kendisi ben içmicem
Siz icmeden nasi olcakki... gerci bende kahveyi begenmemistim . Bi yudun alip gerisini döküp kapamistim niyet etmistim... baktirdiktan sonra direk yorumlarinizi yazarsaniz bizim icinde iyi olur
Merak edenler için yazmak istedim dün gittim ben zehra hmn'a ve sahiden memnun kaldım.
Fal bakarken sanki benim bedenimin içine girip ne hissettiysem hepsini tam olarak ifade etti
beğendim ve etkilendim. Ayrıca çok sıcak samimi ve temiz bir kadın
merhaba,
Rica etsem banada zehra hanımın telefonunu özelden gönderebilir misiniz? Sizin yorumunuzu okuyunca sırf kendisine gitmek için foruma üye oldum. Çok sıkıntıdayım, lütfen bana numarasını gönderin
buArkadaşlar yeni bir falcı keşfettim:) kızılayda falan değil. Ayrıca diğerlerinden farklı bir bakımı var.mesela bana bir kağıt verdi aklıma ilk gelen şekli cizmemi soyledi.cizdigim şekle göre geleceğe dair yorumlar yaptı, akabinde tarot ve kahve baktı
.1 saatten uzun sürdü. Yıldıznameye de bakıyor. Derinliği olan bir kişi ve oldukça da isabetli şeyler söyledi. Bakalım neler çıkacak.
neyse fatoşu eleyelim o zaman :)
bu
Kim canım bu falci,nerde ne kadara bakıyo