Meryem in bana dedigi hiccccccccccbir sey cikmadi. :2: bilginize sunarim.
Arkadasima da olacak olacak dedigi adam evli cikti, iyi mi?!
evet sana çıkmadığını daha önce okumuştum... benimkisi çıkanlardan olur umarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meryem in bana dedigi hiccccccccccbir sey cikmadi. :2: bilginize sunarim.
Arkadasima da olacak olacak dedigi adam evli cikti, iyi mi?!
evet sana çıkmadığını daha önce okumuştum... benimkisi çıkanlardan olur umarım
Cikar kuzum insallah, sorun su ki, bana hicbir falcinin dedigi cikmiyor. Ne herkese cikan Nesibe ve Rezzan, ne Eylul.......yani beni baz almayin
sude cafe neslihan için ne diyorsunuz kızlar ?
fal olayini kapattim uzuuuunca bi sure.
nisanla jubile yapiyim dedim olmadi randevuda yanlislik olmus.
hayatima yeni biri de girmeyecekmis oh mis :) omrum bu seytan tuyluyu beklemekle gececek !!!!!!!!
bugun gittigim falci kesinlikle ama kesinlikle akil okudu !!! neyse saglik olsun...
umarim birileri artik faydali paylasimlar yapar ben artik eskilerle ilgili yazmayi dusunmuyorum.dedikleri cikana kadar!
kızılaydaki pınar hanım çalışıyor mu ona gidip memnun kalan var mı
canım bana dedikleri çıkmadı oysa anı iyi bilmişti ama gelecekle dediklerinin tam tersi çıktı:)
enson hangisine gittin canım:)
kızlar iki gün önce asmaaltı yenere gitmeye karar verdim.daha önce gitmiştim memnun kalmıştım fakat 35 tl yapmış bende vazgeçtim..ama birine baktırmadanda eve gitmicektim.son ikidir çema cafe hüseyine gidiyodum ondan memnunm ama yakın zmanda gitmiştim hatırlar beni diye onada gitmedim.düşündüm hem ucuz olsun hem fena olmasın aklıma çatı cafe satı geldi..gittim satı yok izin günüymüş..başka bakan yok mu dedim var tabi ondan daha iyi hemde dediler bende her zamnki klasik yalanlardan biri olduğunu düşündüm.neyse içtim kahvemi geçtim tuananın karşısına..adımı doğum tarihi mi annemin adını medeni halimi sorduktan sonra başladı anlamadığım şekillerde yazılar yazmaya arapça sanırım..ben sevgilimden ayrıldım 2 aydırda konuşmuyoruz derdim arıcak mı aramıcak mı onu öğrenmek tabi:)
tuana adını yazdı kağıda erkek arkadaşımın ve yanına 15 gün yazdı..arıcağnı söyledi.isabetli şeyler söyledi açıkçası iyiki satı yokmuş dedim.yalnız 15 tl lik kahve falnıda soru sormanı istemiyo:)ama ben sordum tabi..ve sürekli Kuran okumamı yasin okumamı söyledi.
ordan çıktığımda kendimi çok hafiflemiş hissettim bana iyi geldi gerçekten.belki söyledikleri olmıcak ama beni kendime getirdi diyebilirim.. çıkarsada söyledikleri mutlaka yazarım..