buraya hep gittiğim önerdiklerimi yazdım ama bazı şeyler yaşadım ve çoğu falcının ne kadar yalancı olduğunu ve hatta falcı olmadıklarını öğrendim . insanların umut bekleyerek gittikleri kişiler para için ne kadar yalan dolan varsa hepsini yapıyorlar bu yüzden herkese inanmamak gerekiyor ve verdiğim paralara acıdım bir arkadas aracılığıyla bir falcıyla tanıstım hatta falcı değilde hoca diyelim . o kadar süperdi ki kitlenip kaldım anlattıklarında kahve içiyorsun öyle bakıyor ama gittiğinizde anlayacaksınız benim ardımdan 5 arkdsm daha geldi onu tanıyın bir daha asla falcıya gitmezsiniz ondan başka eminim o kadar begendım ve tavsiye edıyorum. fal cafe falan değil hülya butik diye bir dükkanları var orda bakıyor. adresini vereyim size gitmek isteyenler için ; kızılaydan batıkent mamak otobüse bının mamak caddesi şafaktepe parkının orda inin hemen karşısında zaten balıkçı var balıkçının yanında hülya butik . hülya abla bakıyor orda . fiyatı 30 tl.
telefon numarası varsa bana da yazarmısın?telefon üzerindeki harflerle kodlayabilirsin