Kuzucuklar Kaan ehlikeyf cafede bakıyor. Konurun sonunda bir yerde. Öyle çok uzun bakmaz, ama benim enerjim tutuyo onla her soylediği dogru oluyo atmasyon bişey olmuyo ve çıkıyor da bazı dedikleri. Ben cok memnun kalıyorum her gidişimde. Yani siz beğenirmisiniz bilmem sonuçta o da kahin değil ama ben seviyorum :44: yalan olmasın totalde 3 defa gttim sanırım hep memnun ayrıldım ve çıktı falı.
Ozgoktu valla ben gidicektim esk. teyzem yüzünden gidemedik kaldı. O da keşke telefonda baksaymış yaa ( Ben istanbula gitmeyi düşünüyorum önümüzdeki haftalarda var mı orda bildiğiniz iyi bişeyler
Kaganla ilgili cok komik bir anim var.
Oturdum kafeye, kahvemi bekliyorum; ictim kapattim falan.. Geldi bu karsima, boyle gozlerini bi acti, garip garip bakiyo, dedi ki: sen Didem (sanirim isim buydu) diye birini taniyo musun?
Hayir dedim. Hmm dedi, yine oyle bakiyo bana, sanki gaipten demisler gibi emin misin falan ..
Hayir dedim tanimiyorum.
Sonra dedi ki, bunun bir yakini, kiz, ben kahvemi icerken demis ki, su kiz bizim siniftaki kiza cok benziyo. İste o kizin da adi didemmis, bunlar da beni onun ablasi falan sanmislar. Ay cok gulmustum yaa akli sira sok olcaz. Hayir, aciklama bari dimi bunu...