- 22 Mart 2013
- 1.549
- 450
özel mesaj yazdım sana
gelmedi ki mesaj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özel mesaj yazdım sana
özel mesaj yazdım sana
aynen katılıyorum gideli epey oluyor ama ama hala ona verdiğim paraya acıyorum 10 dakikanın 5-6 dakikasını da ay başım ağırıyo neden acaba ne içsem acab diye saçmalayarak geçirdi kalan 4 dakikanın 2 dakikası fincana bakmaya çalışma eee ne kaldı 2 dk 2 dk da da 2 cümle hadi güle güle gardiyan gibi koca ve ordaki biletçi kadın...
bak şimdi ya kanıma girdiler yine bana da msj atar mısın nerde ve kaça bakıyor??
demet gırgırda gırgır da dilçanın yan binasındaymış demet 20 yada 25 kahve 50 ye tarot bakıyormuş.
ben yasemini de düşünüyorum bakalım.
bunlar hep denenmiş kişiler ama
bide ben söz vermiştim baktırmayacaktım tatil başıma vurdu resmen.
Gırgır cafe sakaryada
Demet 20 kahve, 50 tarot bakıyor. Kahve+yarım açılım tarotu var o 40
Denenmesi gereken kişilerden bence
ben bugün gidip denicem bakalım demeti.umarım uzun bakıyordur
Sohbet bile edebilirsin zaman kısıtlaması yok ya sanmıyorum falın sana yetmiyceğini :)
Faldan sonra beni de bilgilendirirsen çok seviniriim
bence ezgi' ye tarota gerek yok kızlar. ben kahveye baktırdım, zaten herşeyi söylüyo. gerek yok o kadar para bayılmaya..ciddi söylüyorum bunu.. biraz düşürsünler bu piyasayı yaa..fahiş fiyatlar bunlar.
tabiki yazar bilgilendiririm hepinizi :)
hem kahve heö tarot bakana baktırmamak lazım.. çünkü tarota geçince bir soru sor diyorlar, zaten kahvede sormuş oluyorsun. söyleyecek birşey kalmıyor. ezgi bende öyle oldu. ay sen hiç bir şeyi merak etmiyorsun dedi. bilmiyor ki artık yoruldum, soru sormaktan, beklemekten. ama bu ezgi de biriyle tanışacaksın aşık olacaksın dedi diğerleri gibi. kendisine de hiç sanmıyorum da hadi bakalım dedim. içimi yordu bu yalancı, git-gel insanlar.
akşama bekliyoruz o halde:)