Ankarada'ki en iyi falcı veya fal cafe kim ?

GamzeGzel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
2
1
32
Kızlar selam, diğer konuları eştim durdum ama bir şey çıkmadı. Aksine kafam karıştı. Özellikle popüler konu olanda 2000den fazla yorum var. Hepsinide tek tek okuyamadım. Hafta sonu Ankara'da olacağım Önerebileceğiniz en iyi falcı kim ? Kızılay çevresi olursa çok iyi olur. :)

Şimdiden teşekkürler

Canım hemen ses veriyorum :) Ankaraya gelip iyi bir fal cafeye gitmek istiyorsan Turuncuya gitmelisin, çok yer denemişimdir , ama burası hem çok eskiden beri olan bir yermiş ve en eski falcıları 11 yıllıkmış. Diğerleri vakit kaybı. Masal anlatıp duruyorlar. Gırgır şamata diyorsan bir kaç yer var oralarıda yazarım ama ciddi ciddi diyorsan Konur 1de Turuncu cafe direk cengiz beye git :)

saygı duyarım herkesin begendiği bir yer vardır tabiki ama ben 9 aydır yagmur cafeye gidiyorum oda karanfil 1 sokkatta
gül abla ve devrim abla bunlar tanınmış medyumlar çok uygun bakıyorlar kahve tarot su yıldızname kurşunda döküyorlar vala birçok arkasımda gitti herkes sondrece memnun en azında birebir soru sorabiliyorsun orda asitanının numarasını aldın size yararlı olacaksa ...ne mutlu bana

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar selam, diğer konuları eştim durdum ama bir şey çıkmadı. Aksine kafam karıştı. Özellikle popüler konu olanda 2000den fazla yorum var. Hepsinide tek tek okuyamadım. Hafta sonu Ankara'da olacağım Önerebileceğiniz en iyi falcı kim ? Kızılay çevresi olursa çok iyi olur. :)

Şimdiden teşekkürler

Şimdiden teşekkürler
Ankarada mina fal cafeye gidebilirsin mekanda cok guzel resmen sira oluyor medyumlari cok iyi

Şimdiden teşekkürler
Mina fal cafeye gidebilirsin cok sira oluyor ama cok iyi medyumlari

X