gelınlık bakmaya haftaya ankaraya gıdıcem ama hıcbıryer bılmıyoruz bana saglam güzel kalıtelı bır gelınlıkcı lazım 34 bedenım buyuk ıhtımalle dıkım olucak.. ankarada ünlü gelinlikçiler kimlerdir bilen varmı ??
canım aynı dertten bende müzdaribim.tesettürlü olduğum için mecburen diktircem.güzel bi yer bulursan banada haber ver lütfen...
ben pek çok yer gezdim. bakmaya and çarşısı'ndan başladım. zeyno gelinlikteki modelleri de ilgilenen hanımefendiyi de çok sevdim:) sonra izmir caddesinde elegant gelinlik var orada da gayet ilgililer ve güzel modeller var denediğin modelin demosunu denedikten sonra sana göre dikim yapıyorlar. sonra tunalıda aysira, pierre cardin falan var bir de bir çarşı vardı yine tunalı'da .yani seçenek çok. bir de gezdikçe kafan karışıyor.ayrıca da tavsiye ederim bol bol fotoğraf çektir oturup onlara bakınca da daha iyi anlayıp emin oluyorsun. ama işin zor umarım çabuk beğenirsin :))
and çarşısı var boydan boya gelinlikçi orası kızılayda.
yine kızılayda izmir caddesinde ayakkabı dünyası var o taraflarda var bayağı gelinlikçi.
and çarşısı zeyno gelinlik tek geçerim benim gelinliğim ve 3 arkadaşımınki ordan tam üstümüze göre istediğimiz gibi hemde hesaplı diktirdik şiddetle tavsiye ederim :)
and çarşısı zeyno gelinlik tek geçerim benim gelinliğim ve 3 arkadaşımınki ordan tam üstümüze göre istediğimiz gibi hemde hesaplı diktirdik şiddetle tavsiye ederim :)
saolasın tatlım kac yıldır ankara agelıp gıdıyorum and carsısını yenı duyuyorum ınan
birde canım bilmiyorum bütçeniz nedir ama tunalı hilmi caddesi üzerinde gelinlikçiler var.
ordakilerin biraz tuzlu olabilir. hüsniye moda evi kuğulu parkın o taraflarda.
pronovias falanda o caddenin sonunda arjantin caddesi tarafında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?