Gelinlik Modelleri ankaradaki çok değerli bayanlarımız....??

dogunal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
2.259
14
158
gelınlık bakmaya haftaya ankaraya gıdıcem ama hıcbıryer bılmıyoruz bana saglam güzel kalıtelı bır gelınlıkcı lazım 34 bedenım buyuk ıhtımalle dıkım olucak.. ankarada ünlü gelinlikçiler kimlerdir bilen varmı ??

ben pek çok yer gezdim. bakmaya and çarşısı'ndan başladım. zeyno gelinlikteki modelleri de ilgilenen hanımefendiyi de çok sevdim:) sonra izmir caddesinde elegant gelinlik var orada da gayet ilgililer ve güzel modeller var denediğin modelin demosunu denedikten sonra sana göre dikim yapıyorlar. sonra tunalıda aysira, pierre cardin falan var bir de bir çarşı vardı yine tunalı'da .yani seçenek çok. bir de gezdikçe kafan karışıyor.ayrıca da tavsiye ederim bol bol fotoğraf çektir oturup onlara bakınca da daha iyi anlayıp emin oluyorsun. ama işin zor umarım çabuk beğenirsin :))

canım aynı dertten bende müzdaribim.tesettürlü olduğum için mecburen diktircem.güzel bi yer bulursan banada haber ver lütfen...

canım aynı dertten bende müzdaribim.tesettürlü olduğum için mecburen diktircem.güzel bi yer bulursan banada haber ver lütfen...

tatlım arkadasın yazdıgı yerlerı yazdım kagıda bakıcam bende gelınlık 21 bılıyorum orasıda cok ılgılıymıs. tesetturunu bılmıyorum ama dıkıyolarmı.. gıdınce senın ıcın sorarım istersen

saolasın kurtarıcı melegım oldun resmen allah gönlüne göre versin tatlım kimse cevap vermedi diye cok üzülmüştüm

and çarşısı var boydan boya gelinlikçi orası kızılayda.
yine kızılayda izmir caddesinde ayakkabı dünyası var o taraflarda var bayağı gelinlikçi.

and çarşısı var boydan boya gelinlikçi orası kızılayda.
yine kızılayda izmir caddesinde ayakkabı dünyası var o taraflarda var bayağı gelinlikçi.

saolasın tatlım kac yıldır ankara agelıp gıdıyorum and carsısını yenı duyuyorum ınan

bende hiç duymamıştım and çarşısını. canım bide hrb elegant diye bi yer varmış izmir caddesinde baya övüyolar vaktin olursa bide oraya uğra istersen.bende haftaya perşembe ank olcam ve dolaşcam ALLAH rast getirsin öpüyorum...

and çarşısı zeyno gelinlik tek geçerim benim gelinliğim ve 3 arkadaşımınki ordan tam üstümüze göre istediğimiz gibi hemde hesaplı diktirdik şiddetle tavsiye ederim :)

and çarşısı zeyno gelinlik tek geçerim benim gelinliğim ve 3 arkadaşımınki ordan tam üstümüze göre istediğimiz gibi hemde hesaplı diktirdik şiddetle tavsiye ederim :)

adını cok duyuyorum... bı bakıcam zaten dükkana ilk girdiğinde senle ilgilenişleri nasılsa işin sonuda öyle oluyor...

canım ben ank sınırlı bizaman diliminde gelip gidiyorum. oyüzden bide dantel falan aramayla uğraşcak vaktim olacağnı sanmıyorum.umarım vardır bahsettiğniz yerde tşk edrm yinede :)

saolasın tatlım kac yıldır ankara agelıp gıdıyorum and carsısını yenı duyuyorum ınan

birde canım bilmiyorum bütçeniz nedir ama tunalı hilmi caddesi üzerinde gelinlikçiler var.
ordakilerin biraz tuzlu olabilir. hüsniye moda evi kuğulu parkın o taraflarda.
pronovias falanda o caddenin sonunda arjantin caddesi tarafında.

merak etme arkadaşım bende öyle şehir dışından ankaraya gidip hallettim 2 gün içerisinde . umarım sende içine sinen bir gelinlik bulursun. ilk gün panik yaptım bulamayacağım diye ama ikinci gün buldum :) yanına da mutlaka birilerini al ama kendi beğeninden zevkinden vazgeçme...

kızlarr ne kadar yardımcı oldunuz walla cok mınnettarım sıze.. ya 5 bıne kadar ayırdık gelınlık ıcın bız... işte nerden bakacagımızı bılmıyordum ankarada.. bırde ben 34 bedenım halk deyısıyle sıfır beden nasıl gelınlık bulucam hıc bılmıyorum

ankara diyince girdim ama pek anlamadığım bi konu.umarım halledersin en kısa zamanda içine sinen birşey bulursun

tatlım butceyı 5 bine kadar ayırdık.. bakalım artık ama pronoviası da cok duydum ben prenses model istiyorum gelinliği

İzmir Caddesi' nde Elegant Modaevi var canım,ben orada diktiriyorum ve çok memnunum,tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…