Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ankara'da zirkonyum kaplama için doktor tavsiyesi olanlar..
bu yaz Ankara'da olucam dişlerimde ciddi problemler var araştırdığıma göre en doğal kaplama zirkonyummuş Ankara'da zirkonyum kaplama yaptırıp memnun kalanlar tavsiyede bulunursa çok sevinirim
canım ben kendim dolgu ve çekim dışında birşey yaptırmadım ama anneme protez vede kardeşime implant yaptırdıgımız vede çok ama çok memnun kaldıgımız kızılayda bir klinik var hatta söyle söyleyeyim annem diş konusunda sıkıntılı birisiydi.gitmedigi özel doktorda devlet hastaneside kalmamıştı yıllardır protez kullanan daha dogrusu kullanmaya çalışan biri olmasına ragmen burda yaptırdıgımız protezden çok ama çok memnun kaldı eskiden kullanmazken şimdi agzından çıkarmaz oldu hatta söyle söyleyeyim kadın gençleşti. görenlerin hepsi hayran kaldı ve onun aracalıgı ile giden herkeste aynı şekilde memnun kliniğin adı KAREDENT ve doktor Murat Bey internet siteleride mevcut detaylı bilgi almak için ziyaret edebilirsin