- 15 Ekim 2012
- 737
- 261
- 323
- Konu Sahibi gulbridetobe
-
Merhabalar kızlar. Ankaradayım yumurta takibi yaptırmak istiyorum. Nerde yaptırabilirim, gidenelrden bilgi almak istedim? fiyat nasıl oluyor? Bir de ilk randevuyu ne zaman almalıyım. Pazartesi regl oldum çarşama son günüydü bugün de cuma.k sevinirim yardım olursnaız.
Ben daha önce başka başka yerlere gitmiştim ama bu ay Lina kadın hastalıkları hastanesine gittim, başka yerlerde de yazmıştım dr Mine hocayı çok övüyorlar, ona giden yakınlarımızda var çok memnunlar. 60 tl muayene ücreti, hormon testleri 150-200 arası tutuyor. Adetinizin 2. Ya da 3. Günü gitmelisiniz hormonlara da bakılsın istiyorsanız, sadece yumurta içinse adetin başlama gününe 1. Gün dersek 10. Ya da 11. Gün gibi gidebilirsiniz
Başkent den çağrı gülümser den aldım randevu ama belki iptal ederim. Orayı duydun mu hiç canım?Aynen çok bekliyorsun ama fiyatı uygun diye dedim, yoksa memorialde başak hoca var, randevu saatini bir dk geçirmez ama 270 lira muayenesi 15 gün içinde istediğin kadar kontrole gidebilirsin, çok daha temiz ve içinin rahat edeceği bir yer
mine için aradım ama 21 ağustosta var uygun yoka rtık dedim. Ben lina yı sevmedim fazla devlet hastanesi gibi, hoşlanmadık. Bu hocayı çok öven var, alkdım randevu gidicem bakalım, adetimin 12. gününe denk geliyor, en erken uygun tarihi oymuş. olur mu sence takip için uygun olur umarım yaOrayı hiç bilmiyorum, güzel yorumları varsa oraya git madem, Lina da sedye üzerindeki örtüyü bile değiştirmiyorlar çok pis bi yer bence, hatta sen memnun kalırsan başkentden bende oraya gideyim bundan sonra :)
mine için aradım ama 21 ağustosta var uygun yoka rtık dedim. Ben lina yı sevmedim fazla devlet hastanesi gibi, hoşlanmadık. Bu hocayı çok öven var, alkdım randevu gidicem bakalım, adetimin 12. gününe denk geliyor, en erken uygun tarihi oymuş. olur mu sence takip için uygun olur umarım yadeneyim sana da yorum yazarım canım.
tamamdır mutlaka bilgi vericem sana, bu ay hem spğerm testi hem yumurta takibi inşallah artık ya:)Bence 12. Gün uygun olur, çok sevinirim bana da bilgi verirsen. İnşallah diğer ay gebelik takibi için yorumlaşıyor oluruz :)
Canım ben gittim, Başkent gerçekten iyi bi hastane ben de polip gördü doktor. Göğşen hocaya gittim. Ama kaç saat bekledim, aşırı uzun bekliyorsun. Sürekli gitmek için o kadar beklemek sıkıntı olabilir. Ama lina daki doktor bana yara var donduralım hemen demişti. Bu adam profesör ve yara felan yok polip var dedi. Artık linaya adımımı atmam öyle diyim.Bence 12. Gün uygun olur, çok sevinirim bana da bilgi verirsen. İnşallah diğer ay gebelik takibi için yorumlaşıyor oluruz :)
Geçmiş olsun canım, ben de bir kaç ay ara vermeye karar verdim bu ay hamile olmazsam, tavsiyeni değerlendireyim ben de o hocaya görüneyim, çok teşekkür ediyorumCanım ben gittim, Başkent gerçekten iyi bi hastane ben de polip gördü doktor. Göğşen hocaya gittim. Ama kaç saat bekledim, aşırı uzun bekliyorsun. Sürekli gitmek için o kadar beklemek sıkıntı olabilir. Ama lina daki doktor bana yara var donduralım hemen demişti. Bu adam profesör ve yara felan yok polip var dedi. Artık linaya adımımı atmam öyle diyim.
Ücreti ne kadar? Ben de bi düşüneyim canımBen selma tokucogluna gidiyorum çok memnunum tecrübeli ve güler yüzlü bir doktor sadece biraz ücreti yüksek sanırım normale göre ama bence hakediyor ama canım
Önümüzdeki ay bi gideyim takip için; hem de polip var dedi son gittiğim doktor onu gösteririm. Bu ay da hamile kalamazsam tabi180 lira canım bir ay boyunca kaç kere gidersen git aynı fiyat yumurta takibi olunca sık gidiliyor zaten
Ben memnunum canım eltimin 2 çocuğuda selma hanım da doğdu Akay hastanesinde doğum yaptırıyor cebecidede muayenehanesi varÖnümüzdeki ay bi gideyim takip için; hem de polip var dedi son gittiğim doktor onu gösteririm. Bu ay da hamile kalamazsam tabi
Ama insallah bu ay hamile kalırsın canimÖnümüzdeki ay bi gideyim takip için; hem de polip var dedi son gittiğim doktor onu gösteririm. Bu ay da hamile kalamazsam tabi
Ben devlet hastanesine gittim Mayıs ayında..tahmini yum zamanımı kendim hesaplayıp gitmiştim 16.günü yani 8 Mayıs günü yumurtam 19 mm miş çatlamak üzere demişti zaten tahmin ediyordum belirtilerim akıntı ve ağrımdan.Kızlar ankarada yumurta takibi için memnun olduğunuz bir klinik ya da doktor ismi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?