• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada Yenidoğan hediyesi

Evet te 3.4 günde yapabilirmiyiz 3 kisi
Bak onu mesala nikah şekeri dağıtılıyoya o kokan bi otu var adını unuttum:) onu içine koyacak şekilde tül oluyo magnete yapıştırıyosun ben eşim annem yaptık bi iki günümüzü aldı çok zorlamadı bence kendin yaparsın

Bak onu mesala nikah şekeri dağıtılıyoya o kokan bi otu var adını unuttum:) onu içine koyacak şekilde tül oluyo magnete yapıştırıyosun ben eşim annem yaptık bi iki günümüzü aldı çok zorlamadı bence kendin yaparsın

Evet bende bunu düşünüyordum iyi olur da magnete nasıl yapistirdi niz yapıştırıcı tutarmı ki

Bunu da ablama ben yapmistim gecen yil internette gordum aynisini uyguladim icinde badem sekeri var. Yaparken cok zevk almistim. Biraz maliyetli oldu gerci.

Ben de suluhani cok seviyorum inşallah istediginizi bulursunuz hemencecik :)

Eklentiler

• CYMERA_20150917_175508.webp
    CYMERA_20150917_175508.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 38
ben ılk kez duydum sasırdım :KK70:
annem ankaralı bende antepde yasıyorum
ıkı sehırdede benım gordugum bebek gormeye gıden elınde hedıyesıyle gıder :KK70:
ben bebek gormeye gıderken ya altın takarım akrabamsa
yada es dostsa kıyafet falan alır gotururum
kımse bana hedıye vermedı gormeye gıttım dıyee :KK70:
bende ıstıyom !!!!
bebek sahıbı olanda bebek cıkolatası ıkram eder veya kurabıyesınden
:)

Yeni bir adet :) hastanelred evardı önce demekki artık evdede var :)

Bunu da ablama ben yapmistim gecen yil internette gordum aynisini uyguladim icinde badem sekeri var. Yaparken cok zevk almistim. Biraz maliyetli oldu gerci.

Ben de suluhani cok seviyorum inşallah istediginizi bulursunuz hemencecik :)

Biraz üsengeclik ettim galiba :(
Bizim burda 2.75ten hazır yapıyorlardı onlara yaptırdım
Suluhan a gitmeye vaktim yok ya

Back