Tesekkur ederım birde buralara bakayım :)Çok merkezi değil. En merkezi yerler: sıhhiye, ulus, Kızılay, Cebeci, Abidinpaşa, Maltepe gibi yerler.
Kecioren o kadar buyuk bi yer ki.. Neresini sordugunuz onemli.. Cok guzel, gelismis yerleri de var, hic yanasmayin denecek yerleri de..Kızlar merhaba ; İstnbulda yasıyorum.Esımle ankaradan ev alıp kıraya vermek ıstıyoruz. Yatırım amaclı .Ankarada yasayan bır arkadasım var oraya gelın gıttı . Keçiörenden alabılırsın kıraya vermesı de kolay olur dedı. Baktım ev fıyatları gayet uygun 3+1 120 m2 lık arakat bır daire fiyatı 130 bin. ev de gayet bakımlı..
Ama aklıma takılan bısey var acaba kecıoren merkezı bı yer mı arkadasıma sordum hayvanat bahcesının orada oturuyormus metro yapılacak vs dedi .. yanı baana onerebılcegınız rahatca kıraya verecegım , merkezi bi yer varmı ? Veya kecıoren gercekten güzel bi yermı? Tavsıyelerınızı beklıyorum..
180 e kadar zorlayacagım sanırım .. dikmeni cok duydum ınternetten arastırınca . bi kolaçan edeyım hemennn cok tesekkur ederımmBu sitede benden daha fazla ankaralı birini zor bulursun, 40 yıl düşünsem keciorenden ev alıp kiraya vermek aklıma gelmez :) bütçeniz nedir bilmiyorum ama hem yüksek getiri hem de güzel yatırım için çankaya, yıldız, birlik mah., sancak mah., oran, dikmen vadisi gibi yerler olabilir.
gelısmıs yerlerı neereler arkadasım bana uyanıs ve gazıno dutluk dedı , siz nereyı onerırsınız aklımda bulunsunKecioren o kadar buyuk bi yer ki.. Neresini sordugunuz onemli.. Cok guzel, gelismis yerleri de var, hic yanasmayin denecek yerleri de..
180 ise bütçeniz arkadaslarn dediği yok cankaya yok yıldız vs hayal sadece 400 bin en ucuz daire orda bi tandgmz 600 bin verdi apt dairesne. Dikmendede bulamazsnz ama dogukent caddesi abidinpasada falan kesin bulunur cebeci de bile 180 e bulamazsnz eski bina olmasına rağmen ki ben emlakcida calistm biliyorm .180 e kadar zorlayacagım sanırım .. dikmeni cok duydum ınternetten arastırınca . bi kolaçan edeyım hemennn cok tesekkur ederımm
İncirli mahallesi yazıyordu konum dogrulugundan emın degılım ama arkadasm bakacak emlakcı ıle gorusup , dediğiniz yerlere de bakayım hıc bakmadım130 bin mi o evin önünden hiçbişey geçmiyodur vardır bi sorunu
Keçiören kocaman bi yer mesela subayevleri adnan Menderes mah etlik gayet nezih düzgün yerler
Yükseltepe şentepe hepsi lüks dairelerle doldu bu bahsettiğim yerler insanları köylü vari yerler ve daire fiyatları enaz 175 bin.
Yeni bina eski bina diye de değişir fiyatlar.
Ben etlik civarini seviyorum.. Belediye cevresi de cok guzel..gelısmıs yerlerı neereler arkadasım bana uyanıs ve gazıno dutluk dedı , siz nereyı onerırsınız aklımda bulunsun
ıcımı rahatlattınız cok tesekkur ederımm . baya ev baktım dedıgınız gıbı keseme en yakın kecıoren suan sanırım.. en azından ev sahıbı olmus olurum . ileride bakarsınız bende bı ankaralı olurum :)bende keçiörendeym o civarda keçiören vs sıfır daire bile bulabilirsin öneririm keçiören. Merkezi değil diyolar ama şöyle bi durum var ankaranın en çok yaşayan kişi sayısı keçiörendedir. ve kiraya vermeniz daha kolay. ben keçiören metrosuna uzaktayım ama 700 tl kira istiyolar istediğim civarda düşünün yani. tavsye ederim evcil hayvanlar parkıda güzel gelişen bi yer eşinizle gelip gezin bakın alın. çankaya kızılay ulus elit kesimya o yüzden beğenmezler keçiöreni ama emin olun hoş güzel bi ilçe ve merkeze 15 dk bile değildir araçla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?