Doğuma Hazırlık ankarada yaşayanlar lutfen bakarmısınız acil

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

disikus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
368
32
arkadaşlar ben ankarada yasıyorum bana ankarada ıyı bır doktor onerebılırmısınız pazartesı doktora gıtmem gerek hala karar vermedım tam bırını bulmustum oda gıttı ya sızler kıme gıdıyorsunuz hangı hastaneyee

mesa hastanesi ve dr ebru saraç çok öneriliyor ama ben hiç gitmedim

hangi konuda gitmek istiyorsun
ben ankara tıp fakiltesi prof.dr.ruşen aytaç a gidiyorum
öelide tunalı hilmide aşılama doğum tüp bebek herşeyi yapıyor.

arkadaşlar yazdığınız yerlerın fıyatlarınıda yazabılırmısınız bu arada ben klomen tedavısı goruyorecektım

ben gazi üniv. doç. dr. aydab biriye gidiyorum, 145 tl sevkli ücreti, sevksiz de 160 tl, ben hamilelik takibine gidiyorum. daha önce hrs kadın hast. ve doğum hast. prof. dr. tarık aksuya gitti 1 yıl kadar, 2 ay da klomen tedavisi gördüm, gerçi klomenle hamile kalmadım, tedaviyi bıraktıktan 1 ay sonra hamile kaldım çok şükür. tarık hoca da hastane de çok iyi ama biraz pahalı, 240 tl idi muayene ve sevkli gidersen tahlillerin bir kısmını ödüyorsun çatlma iğnesini falan da ücreli almıştım ben doktor raporu tüp bebekypacak olursak o zamaana saklayalım diye vermemişti. Allah tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin.

ben gazi üniv. doç. dr. aydab biriye gidiyorum, 145 tl sevkli ücreti, sevksiz de 160 tl, ben hamilelik takibine gidiyorum. daha önce hrs kadın hast. ve doğum hast. prof. dr. tarık aksuya gitti 1 yıl kadar, 2 ay da klomen tedavisi gördüm, gerçi klomenle hamile kalmadım, tedaviyi bıraktıktan 1 ay sonra hamile kaldım çok şükür. tarık hoca da hastane de çok iyi ama biraz pahalı, 240 tl idi muayene ve sevkli gidersen tahlillerin bir kısmını ödüyorsun çatlma iğnesini falan da ücreli almıştım ben doktor raporu tüp bebekypacak olursak o zamaana saklayalım diye vermemişti. Allah tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin.

xara merhaba bende yakında ankaraya gideciğim.Ailem gazi tıp hastanesine çok yakın olduğu doğum için gazi tıp düşünüyorum ve gaziden bir doktoro gitmem lazım 33. haftamdayım.Dr Aydan biri için sevkli 145 tl demişsin yani her gittiğimizde veriyoruz bu parayı yoksa 1 kere verince 2-3 kere ücretsiz mi bakıyor ve doktor hakkında bilgi verir misin biraz.Ayrıntılı anlatırsan çok sevinirim canım.

canım ben medıcana hastanesıne gıdıyorum hamıle kaldıgımdan berı gıdıyorum suan 8 aylık hamıleyım cok memnunum tavsıye ederım ama doc.dr.yusuf ustun hocayı tercıh edersen hoscakal

ben balgatta akropol hastanesine gidiyorum.. Dr. bülent alp aydın harika bir insan gebeliğimin başında ciddi sıkıntılar yaşadım ve onun sayesinde atlattım .. şu anda çok rahatım; doğuma çok az kaldı.. Sosyal güvencen varsa ek olarak yalnız 20 TL alınıyor..
:ecrin_bebek:

X