İlköğretim Yorum ve Soruları Ankarada yasayanlar bakar misiniz?

bakirkoyiskelesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
13
1
2 ay icinde ankaraya tasinacagim. Kizim 1. Sinifa baslayacagindan etimesgut ya da eryaman semtlerinden hangisi egitim acisindan bize daha iyi olabilir? Etimesgutta iyi okullar var mi? Onceligim orasi.

eryaman zaten etimesgutta bir mahalle.

ama etimesgutun kalan kısmı biraz daha varoş diyebiliriz. eryamani oldum olası severim. nezih bi yerdir. okulları da diğer yerlere kıyasla daha iyidir diye düşünüyorum.

2 ay icinde ankaraya tasinacagim. Kizim 1. Sinifa baslayacagindan etimesgut ya da eryaman semtlerinden hangisi egitim acisindan bize daha iyi olabilir? Etimesgutta iyi okullar var mi? Onceligim orasi.

Eryamanı tercih et derim. Daha nezih bi yer. Etimesgutu ben pek sevmiyorum, kalabalık ve mahalle tarzı.

Baglica nasil bir yer? Orasi da olabilir. Yeni yerlesim yeri galiba. Egitim okullar nasil? Benim icin en onemlisi iyi bir 1.sinif ogretmeni aslinda... iyi bir ilkokul

Bağlıca güzel bir semt.. yeni yerleşim yeri evet... maddi olarak etimesgut ve eryaman a göre daha üst düzeyde,kira,satılık ev vb.. daha pahalı.. ama yeni yerleşim yeri olduğu için okul açısından çok verimli değil, çevre semtler ümitköy de felan daha iyi bir eğitim koşulu sağlanabilir..

Etimesgut,gidince de goreceksiniz cok duzenli nezih biryer degil. Karman corman,tam oturmus biryer degil. En azindan benim bildigim yerleri oyle. Eryaman etimesgut ilcesinin bir mahallesi fakat, baya gelismis nezih, genelde memur ve emekli ailelerin oturdugu biryerdir. Eryamandaki okullar daha iyidir.

Benim kuzenlerim etimesgutta oturuyor, mahalle tarzı ama çok sakin, okulu da baya kaliteli.
Eryaman daki evler site tarzı, orası da güzel

Etimesgut ve eryamandan başka seçeneğiniz yok mu? ben 10 sene eryamanda oturdum tamam iyidir güzeldir hep siteler vardır. Etimesgut.a göre daha nezihtir ama merkeze çok uzaktır. kızılay.a 30 km. mesela.
daha da büyük konuşmayım töbe bi daha o kadar uzakta oturmam.

Etimesgut ilk tercihinse elvankent disinda oturma, net.
Eryamanda kiralar-evler daha pahalidir. Biraz da işin maddi yonu var yani.
Ankara iyidir, Gimsa market candir
Arabaniz yoksa Eryaman'in ulaşimi da bana ters geliyor.
Araba varsa zaten Ankara ufak bir yer, rahat edersiniz.

bir de işiniz nerede

bazen haritada çok yakın olan yerler toplu taşıma ile ölüm olur araba ile iki dakika

çocuğun okula gidip gelmesi için de aynı sıkıntı geçerli olabilir servis vs güzergah açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…