- 10 Ağustos 2009
- 13
- 1
-
- Konu Sahibi bakirkoyiskelesi
2 ay icinde ankaraya tasinacagim. Kizim 1. Sinifa baslayacagindan etimesgut ya da eryaman semtlerinden hangisi egitim acisindan bize daha iyi olabilir? Etimesgutta iyi okullar var mi? Onceligim orasi.
Baglica nasil bir yer? Orasi da olabilir. Yeni yerlesim yeri galiba. Egitim okullar nasil? Benim icin en onemlisi iyi bir 1.sinif ogretmeni aslinda... iyi bir ilkokulBağlıca da oturuyorum,etimesgut a yakın... ikisi arasında kalmışsan,eryaman ı öneririm..
Baglica nasil bir yer? Orasi da olabilir. Yeni yerlesim yeri galiba. Egitim okullar nasil? Benim icin en onemlisi iyi bir 1.sinif ogretmeni aslinda... iyi bir ilkokul
Etimesgut ve eryamandan başka seçeneğiniz yok mu? ben 10 sene eryamanda oturdum tamam iyidir güzeldir hep siteler vardır. Etimesgut.a göre daha nezihtir ama merkeze çok uzaktır. kızılay.a 30 km. mesela.2 ay icinde ankaraya tasinacagim. Kizim 1. Sinifa baslayacagindan etimesgut ya da eryaman semtlerinden hangisi egitim acisindan bize daha iyi olabilir? Etimesgutta iyi okullar var mi? Onceligim orasi.