• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada yasayan arkadaslar

CocoChanelmademoiselle

Bi kızı bi oğlu varmış 👩‍👧‍👦🥰🙏🏻
Pro Üye
22 Haziran 2016
12.668
57.649
598
Arkadaslar ben yarin ankaraya ameliyat olmaya gidecegim.ucak yolculugu olacak.bebegim 7 aylik.ankara memorial da ameliyatim olacak.

Ankaraya ilk defa gidecegiz ve hicbir yer bilmiyoruz.tanıdık yol gosterecek kimse de yok.acaba temiz ve cok pahali olmayan bi otel yada orduevi gibi bildiginiz yerler var mi kalmak icin.çevre otelleri arayinca gecelik 400 500 küsur para istiyorlar.lutfen bi yardimci olur musunuz.en azindan bi fikir verseniz yasayan arkadaşlar

Canim gecmis olsun oncelikle. Etiler orduevi var, gazi orduevi var, emekte ogretmenevi var. Ankaradaki orduevleri subay astsubay diye ayriliyor bu arada haberin olsun..
Cok tesekkur ederim.esim uzman.almazlar mi orduevine.birde orduevleri cok pahaliymis diye duydum.bi bilgin var mi canim? Ayni zamanda temiz olmasi da onemli.ameliyattan sonra bi kac gun kalacağım.bebegimde küçük malum

Cok tesekkur ederim.esim uzman.almazlar mi orduevine.birde orduevleri cok pahaliymis diye duydum.bi bilgin var mi canim? Ayni zamanda temiz olmasi da onemli.ameliyattan sonra bi kac gun kalacağım.bebegimde küçük malum
Canim uzman misafirhanesi ayri. Gazi orduevinin orda sanirim tam yerini bilmiyorum esin bir netten baksin. Otellere kiyasla ucuz canim tam fiyat bilmiyorum ama pahali degil. Onceden ayarlamaniz gerek cok dolu oldugunu duydum.

Ogretmenevleri orduevlerine kiyasla daha temizmis galiba oylemi
Orduevleri temiz oluyor genelde Ankarada kalmadim hic.. Ogretmenevide yakin memorial hastanesine. Cok temiz bulmasan bile kendin biseyler yaparsin. Ankarada oteller pahali. Ozellikle o hastanenin civarinda hem temiz hem uygun fiyatli otel bulamazsin

Orduevleri temiz oluyor genelde Ankarada kalmadim hic.. Ogretmenevide yakin memorial hastanesine. Cok temiz bulmasan bile kendin biseyler yaparsin. Ankarada oteller pahali. Ozellikle o hastanenin civarinda hem temiz hem uygun fiyatli otel bulamazsin
Allah razi olsun canim benim cok sagol ❤

Evim Ankara'da oldugu icin hic otelde kalmadim, fiyatlar o kadar pahali miymis yahu?:KK57:
Bence esiniz orduevi ayarlasin en temizi.
Sorma valla hele bitanesi 5 gece icin 2600 istiyo şaka gibi 😂 artik oyle yapicaz insallah temiz yerlerdir.en düşük fiyatlı otel bile pahali.biz geceligi 150 liraya cok kral otellerde kalmistik halbuki baska sehirlerde.tabi 4 sene gecti üzerinden.

Back