- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.350
- 498
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
İlla ki bilmediginiz bir dil vardir..Ogrenmek istemiyorum,bunaliyorum,bana hitap etmiyor diyorsaniz o ayri..Sevgili aramıyorum. Sohbet edecek kadın arkadaş, yürüyüş arkadaşı, etkinlik arkadaşı gibi. Arkadaşlarımın çoğu evli. Dil kursuna gidemem, işim yabancı dille.
Konu sahibi tehlikeli bir insansa, burada yaşı küçük tecrübesiz biri düşünmeden arkadaş olursa? En azından yazdıklarımızı okur da belki dank eder birine.
Biz neler gördük burada. Koca koca kadınların düştüğü ne tuzaklar. Olmaz demeyin, oluyor.
Bu tarz tereddütleri olan biri zaten yazmasın. Ne emelinden bahsediyorsunuz? Konuyu uzatmayacağım. Beni anlayan birkaç kişi çıkmış. Görüşmek isteyen, bu iki üyenin kafa yapısına sahip olmayan kişiler yazarsa, görüşürüz. Sosyal medya, linkedin, stk kuruluşlarından aldığım referansları vs hepsini gönderebilirim.Tepki görmesinin sebebi merhaba arkadaş olalım diye konu aşılması.
Senelerdir burda az çok yorumlarını bildiğin biriyle önce dm sen yazıp iyice emin olunca buluşmak var, ne niyetle olduğu belli olmayan birinin buluşalım demesine gitmek var.
Sizin bahsettiğiniz insan olduğu nerden bilebiliriz? Belki bir kaç kadınla tanışıp başka emellerinizi gerçekleştirmek isteyen birisiniz daha dün üye olmuşsunuz neticede .
Bilmediğim dil var, öğrenmek istediğim dil de var ama kafamda yer yok.İlla ki bilmediginiz bir dil vardir..Ogrenmek istemiyorum,bunaliyorum,bana hitap etmiyor diyorsaniz o ayri..
Ancak site uzerinden arkadasliktir,dostluktur bana pek cazip gelmiyor..
Belki tanisam fikirlerine bu kadar tamah etmezdim yazanlarin.Objektif bir bicimde bakamazdim.On yargi olusurdu ister istemez..
Bu nedenle bu platrormun cazibesi en azidan benim icin anonim kalabilmekte.
Cv hazırlayın arkadaşlık için, başvuru yaparsınız kabul edenlereBu tarz tereddütleri olan biri zaten yazmasın. Ne emelinden bahsediyorsunuz? Konuyu uzatmayacağım. Beni anlayan birkaç kişi çıkmış. Görüşmek isteyen, bu iki üyenin kafa yapısına sahip olmayan kişiler yazarsa, görüşürüz. Sosyal medya, linkedin, stk kuruluşlarından aldığım referansları vs hepsini gönderebilirim.
Aslında ben biraz üzüldüm arkadaşın durumuna ..sanırım kendini çok yalnız hissediyor ve masada karşımda birisi oturuyor olsun da nasıl olursa olsun şeklinde düşünüyorCv hazırlayın arkadaşlık için, başvuru yaparsınız kabul edenlere
Umarım herkes çok güler bu mesaja da, yorum yapmayı bırakırsınız. Cv de gönderirim neden olmasın? Merak ediyordur, emin olmak istiyordur.Cv hazırlayın arkadaşlık için, başvuru yaparsınız kabul edenlere
Arkadaşlarınızdsn referans alabilir miyiz peki? Önce onlarla görüşüp nasıl bir arkadaşsınız öğrenelim bence bakalım arkadaşlığa bakışımız benzer miBu tarz tereddütleri olan biri zaten yazmasın. Ne emelinden bahsediyorsunuz? Konuyu uzatmayacağım. Beni anlayan birkaç kişi çıkmış. Görüşmek isteyen, bu iki üyenin kafa yapısına sahip olmayan kişiler yazarsa, görüşürüz. Sosyal medya, linkedin, stk kuruluşlarından aldığım referansları vs hepsini gönderebilirim.
Üzücü evet ama seçtiği yöntem doğru da değil. Bunu kabullenmiyor.Aslında ben biraz üzüldüm arkadaşın durumuna ..sanırım kendini çok yalnız hissediyor ve masada karşımda birisi oturuyor olsun da nasıl olursa olsun şeklinde düşünüyor
Çok ilginç insanlar var gerçekten. Tek başıma yurtdışına gittim, gezdim. Sadece kendi kafa yapımda, benim gibi kadın kadına sohbet etmek isteyen birileri var mı, buluşmak ister mi diye sordum. Acıyacaklar, beni tecavüzcü olarak görecekler zaten yazmasın. Bunda bu kadar garip olan ne var? Buraya yazanların çoğu evli, ya da farklı şehirde dolayısıyla kimseyle bir muhabbet etme imkanım olmadı.Aslında ben biraz üzüldüm arkadaşın durumuna ..sanırım kendini çok yalnız hissediyor ve masada karşımda birisi oturuyor olsun da nasıl olursa olsun şeklinde düşünüyor
Siz lütfen üzülmeyin. Evden çalışıyorum, insan görmeye fırsatım yok. Etkinliklere gittim, gidiyorum.Üzücü evet ama seçtiği yöntem doğru da değil. Bunu kabullenmiyor.
Sanırım daha bikaç hafta ancak oldu şehir değiştireli, işe gireli (yanlış hatırlıyor ya da başkasıyla karıştırıyorsam özür dilerim). Bu kadar kısa sürede bu kadar derin bir yalnızlığa gömülüp sosyal hayatta hiç bir şey denemeden direkt bir internet sitesinden arkadaş aramasını normal bulmuyorum ben.
Üzülmedim zaten, niye üzüleyim?Siz lütfen üzülmeyin. Evden çalışıyorum, insan görmeye fırsatım yok. Etkinliklere gittim, gidiyorum.
Yurtdışına gittim, İstanbul'da kaldım. Tüm ev arkadaşlarımı, evi internetten buldum. Bir insanı güvenilir bulmadığınız anda zaten uzarsınız. Dışarda, insan içinde buluştuk. Kimseden zarar gelmedi. Herkese tecavüzcü muamelesi yapan biriyle zaten görüşmek istemiyorum.Üzülmedim zaten, niye üzüleyim?
Bir hafta olmuş daha işe gireli, şehir değiştireli. İnternetten tanıştığım arkadaşlarla kahveye, yürüyüşe falan gidiyorum da demişsiniz bir önceki konunuzda. Umarım başınıza bir iş açmazsınız bu arayışınızla.
Ben bunu bilmiyordum ama geçen konusunda da annesinin buluştuğu erkeklerin ismini sorması ile ilgili konusu vardı..sanal ortamdan tanıştığı kişilerle sık görüştüğünü biliyorum o konudan..bir haftada 4 ayrı erkek arkadaşı ile (sanal ortamdan yeni tanıştığı) buluşmuştuÜzücü evet ama seçtiği yöntem doğru da değil. Bunu kabullenmiyor.
Sanırım daha bikaç hafta ancak oldu şehir değiştireli, işe gireli (yanlış hatırlıyor ya da başkasıyla karıştırıyorsam özür dilerim). Bu kadar kısa sürede bu kadar derin bir yalnızlığa gömülüp sosyal hayatta hiç bir şey denemeden direkt bir internet sitesinden arkadaş aramasını normal bulmuyorum ben.
Bak mükemmel arkadaşı bulmuşsun bile
Dikkat et kendine, yerler seni bu kafayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?