Ankara'da yalnızlık

Sevgili aramıyorum. Sohbet edecek kadın arkadaş, yürüyüş arkadaşı, etkinlik arkadaşı gibi. Arkadaşlarımın çoğu evli. Dil kursuna gidemem, işim yabancı dille.
İlla ki bilmediginiz bir dil vardir..Ogrenmek istemiyorum,bunaliyorum,bana hitap etmiyor diyorsaniz o ayri..
Ancak site uzerinden arkadasliktir,dostluktur bana pek cazip gelmiyor..

Belki tanisam fikirlerine bu kadar tamah etmezdim yazanlarin.Objektif bir bicimde bakamazdim.On yargi olusurdu ister istemez..
Bu nedenle bu platrormun cazibesi en azidan benim icin anonim kalabilmekte.

Bu tarz tereddütleri olan biri zaten yazmasın. Ne emelinden bahsediyorsunuz? Konuyu uzatmayacağım. Beni anlayan birkaç kişi çıkmış. Görüşmek isteyen, bu iki üyenin kafa yapısına sahip olmayan kişiler yazarsa, görüşürüz. Sosyal medya, linkedin, stk kuruluşlarından aldığım referansları vs hepsini gönderebilirim.

Bilmediğim dil var, öğrenmek istediğim dil de var ama kafamda yer yok.

Cv hazırlayın arkadaşlık için, başvuru yaparsınız kabul edenlere

Cv hazırlayın arkadaşlık için, başvuru yaparsınız kabul edenlere
Aslında ben biraz üzüldüm arkadaşın durumuna ..sanırım kendini çok yalnız hissediyor ve masada karşımda birisi oturuyor olsun da nasıl olursa olsun şeklinde düşünüyor

Arkadaşlarınızdsn referans alabilir miyiz peki? Önce onlarla görüşüp nasıl bir arkadaşsınız öğrenelim bence bakalım arkadaşlığa bakışımız benzer mi

Aslında ben biraz üzüldüm arkadaşın durumuna ..sanırım kendini çok yalnız hissediyor ve masada karşımda birisi oturuyor olsun da nasıl olursa olsun şeklinde düşünüyor
Üzücü evet ama seçtiği yöntem doğru da değil. Bunu kabullenmiyor.

Sanırım daha bikaç hafta ancak oldu şehir değiştireli, işe gireli (yanlış hatırlıyor ya da başkasıyla karıştırıyorsam özür dilerim). Bu kadar kısa sürede bu kadar derin bir yalnızlığa gömülüp sosyal hayatta hiç bir şey denemeden direkt bir internet sitesinden arkadaş aramasını normal bulmuyorum ben.

Çok ilginç insanlar var gerçekten. Tek başıma yurtdışına gittim, gezdim. Sadece kendi kafa yapımda, benim gibi kadın kadına sohbet etmek isteyen birileri var mı, buluşmak ister mi diye sordum. Acıyacaklar, beni tecavüzcü olarak görecekler zaten yazmasın. Bunda bu kadar garip olan ne var? Buraya yazanların çoğu evli, ya da farklı şehirde dolayısıyla kimseyle bir muhabbet etme imkanım olmadı.

Siz lütfen üzülmeyin. Evden çalışıyorum, insan görmeye fırsatım yok. Etkinliklere gittim, gidiyorum.

Siz lütfen üzülmeyin. Evden çalışıyorum, insan görmeye fırsatım yok. Etkinliklere gittim, gidiyorum.
Üzülmedim zaten, niye üzüleyim?

Bir hafta olmuş daha işe gireli, şehir değiştireli. İnternetten tanıştığım arkadaşlarla kahveye, yürüyüşe falan gidiyorum da demişsiniz bir önceki konunuzda. Umarım başınıza bir iş açmazsınız bu arayışınızla.

Yurtdışına gittim, İstanbul'da kaldım. Tüm ev arkadaşlarımı, evi internetten buldum. Bir insanı güvenilir bulmadığınız anda zaten uzarsınız. Dışarda, insan içinde buluştuk. Kimseden zarar gelmedi. Herkese tecavüzcü muamelesi yapan biriyle zaten görüşmek istemiyorum.

Bu kadar büyütülecek bir durum değil bence. Eskiden internette çok az insan vardı, ama artık HERKES, kelimenin tam anlamıyla herkes internette. Petlerin bile sosyal medya hesabı var
Reelde karşılaşılacak tehlikeli insan ihtimaliyle aynı, bence daha az. İnternet üzerinden bilgiye ulaşmak ve emin olup görüşmek daha mümkün çünkü. Buradan çok güzel dostluklarım olmuştu hepsiyle de görüşürdüm.
Endişeli olanlar da haklı ve doğru noktalara değiniyorlar ama çok riskli bir arayış değil bence. Şu an Ankara’da olmasam ve evli olsam da sohbet etmek isterim konu sahibi, önce telegramda çaya çıkıp birbirimizi tanırız

Ben de ankaradayim normalde, ancak suan yazliktayim. Ankarada olsam sizinle kahve icmek isterdim. Bence konunuzda bir anormallik yok. Arkadaş edinmek sohbet etmek istemek en tabii hakkınız. Sapıklık filan değil, sosyal medyadan arkadaş olmak ister misiniz ?

Ben bunu bilmiyordum ama geçen konusunda da annesinin buluştuğu erkeklerin ismini sorması ile ilgili konusu vardı..sanal ortamdan tanıştığı kişilerle sık görüştüğünü biliyorum o konudan..bir haftada 4 ayrı erkek arkadaşı ile (sanal ortamdan yeni tanıştığı) buluşmuştu

Bak mükemmel arkadaşı bulmuşsun bile

Dikkat et kendine, yerler seni bu kafayla

Allahından bul...ben de ank dayım diye yazdım ne var bunda...mükemmel arkadaşı bulmuşsun oyle mi..sen kimsin ki ya...şikayet et beni banlanlar ama di mi...nedir ya bu istediğini yazıyorsun aşağılıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…