Ankara'da yalnızlık

Buradan arkadaş arayacak kadar yalnızsınız demek. Vay arkadaş cesarete bak. Umarım Ankara'daki arkadaşlar yardımcı olur.
Aynen öyle. Arkadaşlarım var ve evliler.
Ben bana arkadaş lazım demedim. Kendim gibi birileri olabilir. Ne var bunda? Sanki size mesaj atıp, sizi zorladım.

Aslında arkadaş olmak isteyenlerin yazdığı bir başlıktan ulaşmıştık birbirimize üniversite öğrencisiydim onlar da üniversite öğrencisiydi güvenilir , küçük bir şehirdeydim belki bunların etkisi olmuş olabilir .

Belki konu sahibi çok bunalmış olabilir bilemiyorum açıkçası önyargılı olmak istemedim

Aynen, isteyen gelir istemeyen gelmez. Müsait bir vaktinizde yazarsanız çok mutlu olurum. Sohbet, yürüyüş, etkinlik vs.

Tehlikeli biri olsam bir STK kuruluşunda çocukların yanına yaklaştırmazlardı beni. Oradan da referans var. Onu da yollarım. Gerçekten çok ilginç, dünyanın her yerinde bu tarz postlar, buluşmalar yapılır. Kimseyi evime çağırmıyorum, evine gitmiyorum, ormanda randevu vermiyorum. Zaten bana sapık muamelesi yapacaklar gelmesin de yazmasın da.

Görsel alanlara ilginiz varsa yağlı boya, kara kalem kursları çok güzel olur bence. Orası tam çalışan orta yaş gruba hitap eden bir alan. Veya yemek kursları oluyor onlar da yine bu yaşa göredir muhtemelen.

Dil kurslarında veya gönüllü aktivitelerde gerçekten çok öğrenci oluyor, örgü seramik gibi yerlerde de hep emekli oluyor. Müzik dans alanlarını hiç bilmiyorum tecrübe etmedim.

İyi misiniz? Kızılayda buluşuruz, karakol yakında, etraf polis dolu.
kızılayda buluşursanız o buluşmadan keyif almazsınız.
kızilay tek başına bir problem.
dans kurslarina katilin baçata vs.
yabanci dil kursuda olur en azindan yasitlarinizi bulma ihtimaliniz daha yuksek olur

Aynen öyle. Arkadaşlarım var ve evliler.

Ben bana arkadaş lazım demedim. Kendim gibi birileri olabilir. Ne var bunda? Sanki size mesaj atıp, sizi zorladım.
Evlilerle bekarlar arkadaş olamıyor mu? En yakın arkadaşım bekar, gidip arkadaşlığımı bitireyim hemen

Kim nereden bilsin mesela sizin dolandırıcı, manyak, psikopat, örgüt üyesi, kadın ticareti yapan bir çetenin ya da uyuşturucu çetesinin elemanı olmadığınızı? Ya da siz nereden bileceksiniz karşınıza çıkan insanın böyle biri olmadığını?

Evlilerin vakti yok anlamında söyledim. Meşguller. Ben polemik yaratmak isteyen var mı diye sormadım. Görüşmek isteyen var mı diye sordum. Az önce de dünyada 2 dil var sanki gibi laf sokmaya çalışmışsınız.

Kara kalem ve pilates olabilir, evet.

Konunuzun yeri zaten burası değil. Bdv’nin ortasına açmışsınız.

Bu tip konular bu forumda her zaman tepki çeken konular, onu da göze almışsınız.

Yapacak birşey yok şu durumda, tepkilere göğüs gereceksiniz.

Aslında bence de buradan gayet arkadaş da edinilebilir..yüz yüze de görüşülebilir ..plan program da yapılabilir birlikte ama sanırım karşısındaki kişi ile forumda bir süre yazışmadan ,birbirini tanımayı isteyip istemeyeceklerini bilmeden , birbirinin ilgi alanlarını ..mizah yönlerini anlamadan " olmuş olsun "diye yapılacak olması bana garip geldi.

Kadin sanki evli arkadaşlarla arkadaşlığımı bitirdim dedi evli arkadaşlarınin daha az zamanı olduğunu her zaman müsait olmadıklarını anlamayacak kadar kafa yok demek. Şimdi der ki ben her zaman müsaitim hep buluşuruz iyi sen bulusursun ama onun arkadaşları bir bekar kadar müsait olmuyormuş.
Ayrica burada bir suru böyle yalnızlık konusu açıldı hatta çoğu onlarda Ankara'daki yalnızlıktan şikayetçilerdi. Bombardımana tutmanın ne anlamı var

Sizin perilerden ödünç versenize arkadaş olsunlar

Aynen konu sahibinin arkadaş araması birilerini niye bu kadar sinir etti ki , kendini güvende hissetmeyen gitmesin isteyen de gitsin sanki kadın bütün forum gelmek zorunda mecburi yazmış gibi :)

Aynı konu bdv de açıldığı için burada açtım. Taşınabilir.

Aynen konu sahibinin arkadaş araması birilerini niye bu kadar sinir etti ki , kendini güvende hissetmeyen gitmesin isteyen de gitsin sanki kadın bütün forum gelmek zorunda mecburi yazmış gibi :)
Konu sahibi tehlikeli bir insansa, burada yaşı küçük tecrübesiz biri düşünmeden arkadaş olursa? En azından yazdıklarımızı okur da belki dank eder birine.

Biz neler gördük burada. Koca koca kadınların düştüğü ne tuzaklar. Olmaz demeyin, oluyor.

Tepki görmesinin sebebi merhaba arkadaş olalım diye konu aşılması.
Senelerdir burda az çok yorumlarını bildiğin biriyle önce dm sen yazıp iyice emin olunca buluşmak var, ne niyetle olduğu belli olmayan birinin buluşalım demesine gitmek var.
Sizin bahsettiğiniz insan olduğu nerden bilebiliriz? Belki bir kaç kadınla tanışıp başka emellerinizi gerçekleştirmek isteyen birisiniz daha dün üye olmuşsunuz neticede .

Ki eski üyelerden de burada kız muhabbeti yapıp sonra erkek çıkanlar oldu mesela. Özelini açan fotoğrafını gönderip pişman olan çok. Benim burdan reelde tanıdığım beş altı kişi var. Ama onlarla böyle zonk diye tanışmadım. Önce ortak konulardan aylarca özelden konuştuk, sonra sosyal medyadan ekledik sonra telefonları aldık. Bahsettiğiniz sıralamayla güven duymadan buluşmak büyük bir risk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…