- 25 Mart 2022
- 897
- 801
- 23
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Sevgili aramıyorum. Sohbet edecek kadın arkadaş, yürüyüş arkadaşı, etkinlik arkadaşı gibi. Arkadaşlarımın çoğu evli. Dil kursuna gidemem, işim yabancı dille.Dil kurslarini oneririm..
Hem faydasini gorursunuz hem de cevreniz genisler..
Bu arkadassizlik mi asksizlik mi onu da bilmeniz gerek..
Belki aradiginiz bir arkadas degil bir sevgilidir..
Eger sevgilim var diyorsaniz : aerobik salonlari,dans kurslari ve sosyal yardim kuluplerini de onerebilirim.
Facebook, linkedin hesabımı verebilirim. Dışarıda insanların içinde buluşacağız. Kim kime nasıl zarar verebilir? Sosyal yardım kulupleri denmiş, üyeyim ama öğrenci katılımcıların çoğu. Yaşıtım bir erkek arkadaş var. Onla görüşüyoruz ama kadın kadına sohbet farklı.Kim güvenip gelir ki daha yeni üye olmuşsunuz
Mesaj atabilirsiniz. Size atılmıyor.Selam ben ank dayım
Öyle bir rezillik yapmak isteyen olursa, görüşme karakolda devam eder.Ablacım kendine dert arama
Burda yazanların hepsini kadın sanıyorsan fena halde yanılıyorsun.
Zaman zaman ifsa oluyorlar ama hala olmayan erkekler var.
Dısarda bulusmak bir güvenlik yöntemi değil ayrıca.
Karakola kadar yetistirebilirseniz sanslı gününüzdesiniz demektir.Öyle bir rezillik yapmak isteyen olursa, görüşme karakolda devam eder.
İyi misiniz? Kızılayda buluşuruz, karakol yakında, etraf polis dolu.Karakola kadar yetistirebilirseniz sanslı gününüzdesiniz demektir.
Yaşınız ?Sevgili aramıyorum. Sohbet edecek kadın arkadaş, yürüyüş arkadaşı, etkinlik arkadaşı gibi. Arkadaşlarımın çoğu evli. Dil kursuna gidemem, işim yabancı dille.
peki.İyi misiniz? Kızılayda buluşuruz, karakol yakında, etraf polis dolu.
Bak mükemmel arkadaşı bulmuşsun bileMesaj atabilirsiniz. Size atılmıyor.
Dünyada iki dil var zaten biri türkçe biri ingilizce. Siz ikisini de öğrendiyseniz tamam...Dil kursuna gidemem, işim yabancı dille.
Aslında 3 dilden sertifikam ve diplomam var. Bana yetiyor.Dünyada iki dil var zaten biri türkçe biri ingilizce. Siz ikisini de öğrendiyseniz tamam...
Bana arkadaş lazım postu açarak mı arkadaş oldunuz peki bu insanlarla? Tepki verilen nokta bu. Suistimale, tehlikeye açık. Aynı zamanda konu sahibinin kendisi de bizzat tehlike olabilir.Niye bu kadar tepki verilmiş ki anlayamadım ben en yakın kız arkadaşımla forumdan tanıştım , sözlükten tanıştığım başka bir kız arkadaşım daha oldu . İnsanlar artık internetten tanışıp evleniyor . Yani kalabalık bir yerde buluşunca çok da tedirgin olacak bir durum yok sanki .Konu sahibi yine de temkinli olun tabiki . Ben Ankara da yaşıyorum ama yoğun şekilde çalışıyorum . Yoksa tanışmaya gelirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?