Ankarada yaayan arkadalar pekines kpeimi bedava veriyorum

selin81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2008
216
1
ankarada ikamet edenarkadaşlar pekines eğitimli üç yaşında sevimlimi sevimli köpeğime iyi bakcak ve sevecek bırakmayacak birini arıyorum ilgilenenler yazsın lütfen

Son düzenleme:
çok şirindir bağımlılık yapar ( bana yaptı mecburi ayrıldım uzun hikaye ilgilenen arkadaşlar varsa konuşuruz

Son düzenleme:
ya canım ben hayvanları çok seviyorum aslında ben alırımda şimdi o senden ayrılırsa yemek falan yemez ben çok üzülürüm yoksa alırım ben. her hayvanı çok seviyorum

facebook hesabınız varsa yuvarayanlar diye bir grup var oradan irtibat kurun. yardımcı olacaklardır.

bir kaç köpek sitesine de ilan verin daha çabuk yuva bulursunuz. umarım iyi bir yere gider ve mutluu olur kolay gelsin

internetten hiç tanımadıgın güvenmedıgın insanlara 3 yıldır sende olan köpeğini veriyosun bence sız hıc sevmemısısınız bu hayvanı seven ınsan bu sekılde hıc tanımadıgı ne oldugunu bılmedıgı bırıne veremez köpeğini bırde bağımlılık yapar demıssınız ne yazıkkı sızebagımlılık yapmamıs sızden ayrıldıgı zaman ne kadar üzülecegıni biliyorsunuzdur inşallah yemek yemeyecegını hatta yaşadığı tramvanın intihara kadar gıdebıleceğini o hayanın adına cok uzuldum inşallah onu gercekten sahıplenecek gercekten seecek bırı cıkar

bencede

ankarada ikamet edenarkadaşlar pekines eğitimli üç yaşında sevimlimi sevimli köpeğime iyi bakcak ve sevecek bırakmayacak birini arıyorum ilgilenenler yazsın lütfen

merhaba ankarada oturuyorum acaba hala sizde mi sizdeyse onu sahiplenmek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…