Ankarada uygun fiyata meme buyutme ameliyati yardim edinnnn

heyyolog

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
11
2
25
Ankarada uygun fiyata meme buyutme ameliyati olmak istiyorum ama cok ucuk rakamlara durumum el vermiyo lutfen yardimci olun kafayi acayip taktim moralim cok bozukuyo

Merhabalar maddi olarak konunuza elbette söyleyecek bir sözüm yok ama lütfen uygun fiyatlı biryere giderseniz iyice araştırın maalesef haberler bu tür operasyonlarla kalan hayatı boyunca geçmeyecek izler bırakan insanlarla dolu

Ankarada uygun fiyata meme buyutme ameliyati olmak istiyorum ama cok ucuk rakamlara durumum el vermiyo lutfen yardimci olun kafayi acayip taktim moralim cok bozukuyo
Mrblar, devlet hastanelri daha uygun olabilir ama sizin butcenz nekadar mesela en fazla.nekadar verebilorsnz , ben 17bine oldum 24e olanda var 10a olanda ama.iyce arastrn bnce teleafisi yok ucuz olsn diye saligndan hatta Allah korsn hayatndn olanlari duyuyorz umarım bulursnz uygun fiyatli iyi bi doktor

Merhabalar 10 bin anca malesef tabi dogru soyluyosunuz haklisiniz ama yasimda 22 tam niyet ettikce fiyatlar artiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…