Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
NişanAnkara'da uygun fiyat nişan yerleri (Açık Alan)
Merhabalar,
2013 Ağustosta nişanım olucak. Açık alan maksimum 150 kişilik bir yer istiyoruz.. Fiyatı uygun olursa daha iyi olur..
Mekan önerileri verirmisiniz,lütfen
iller bankası ve sayıştayın sosyal tesisleri şuan aklımda olan ama başka alternatifler de düşünüyorum.. iller bankasının açık alanını görmedim ama tam açık değilmiş galiba camekanlı dediler...
Kızlar 4 yıllık bir ilişkim var ve ekimde nişanlanıyorum, bende hiç bişey yapmadım daha..Maksimum 50 kişi falan olacak. erkek arkadaşımın ailesi evde yapalım diyor ,ev olayı bir türlü içime sinmiyor... Nolur bana bi akıl verin.Bildiğiniz küçük nişan yapabilceğimiz mekanlar olabilir Ankara'da. Bu arada işin bi kötü yanıda nişanlandıktan sonra askere gidiyor.. Kafam çok ama çok karışık ne nasıl hallolcak hiç bilemiyorum... Lütfen yardım edin