Ankarada üroloji doktoru acil kızlar yardım edin

Aslan Annesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
948
1.035
113
Arkadaşlar meraba
Eşimde sperm hareketsizliği ve sol varikosel var bi çok dr görüştük kimi ameliyat dedi kimi gereksiz deyip ilaç verdi ilaçlarla harekette iyileşme oldu evet ama hala bir gebelik oluşmadı
Esimin işi sebebiyle doktora bile gidemiyoruz çok yoğun çalışıyor simdi izinde ankaradayiz tekrar sperm testi verip bi doktorla görüşmek istiyoruz
Kaan bey çok dolu kac aydan beri randevu alamadim başka önerebileceğiniz doktor varmı bu alanda iyi olan yardımlarınızı bekliyorum

Rabbim şifa versin İnsAllah . Ve en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin .. Erlik zubeydedeki üroloji doktoru da iyi diye duymuştum bi dene istersen

Rabbim şifa versin İnsAllah . Ve en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin .. Erlik zubeydedeki üroloji doktoru da iyi diye duymuştum bi dene istersen
Amin canım Allah razı olsun
Inşallah sende sağlıcakla bebeğini kucağına alirsin
Doktor ismi verebiliyor musun peki

Tup bebek konusunun altinda erkek infertilitesi alt konusu var. Oraya bakin. Genel olarak kaan hocanin tedavisinin ozetini bulabilirsiniz. Haftada 3 ogun nohut yiyorsunuz, kirmizi et (ve hormonlu tavugu) yemiyorsunuz vs vs. sorarsaniz ozetleyen olur.
Umarim en kisa zamanda mutlu olursunuz

Amin sagolun güzel dilekleriniz için
Bakarım insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…