Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kızıma doğumdan bezi bırakana kadar premium care kullandım.
En uygun fiyat internette oluyor. Ben toplu alıyordum baya ekonomik oluyordu.
Her defasında 4 paket alıyordum hem böylece kargo ücreti de ödemiyordum.
Çeşitli alışveriş sitelerini takip edin, sürekli mutlaka birinde kampanya oluyor.
Var var, bez bezlerini alırken yanında 2-4 paket premium care ıslak mendil veriliyordu.bu sistemi kullanıyor çoğunluk galiba
bir de e bebek te de toplu oluyor indirimli oluyor
biz ıslak mendili de böyle koca paketlerle alırdık indirimli olurdu hala var mı o paketler bilmiyorum
uni baby yeni doğan
Canim bende premium care kullanıyorum doğduğundan beri son zamanlarda e bebek magazasi internet sitesinden bazen kupon kodu satisi yapiyor kredi kartiyla aliyorsun cep telefonuna kod geliyor o kodla gidip magazadan bezini aliyorsun. Yalnızca aylik paketlerde geçerli. 20 TL indirim oluyor paket basina. Ben 2 seferdir öyle yapiyorum. Sen de siteyi takip edip kupon kodu sayisi yapildiginda alabilirsin.Bebeğim 3 aylık. Doğduğundan beri prima kullanıyoruz. Prima premium care kullanıyoruz genellikle , ama bazen aktif ve yeni bebek de kullandık . Onlar pişik yapınca tekrar premium care'e döndük. O da biraz pahalı. Ankara da ucuz satan bir yer biliyor musunuz? Fiyatları ne?
Bebeğim 3 aylık. Doğduğundan beri prima kullanıyoruz. Prima premium care kullanıyoruz genellikle , ama bazen aktif ve yeni bebek de kullandık . Onlar pişik yapınca tekrar premium care'e döndük. O da biraz pahalı. Ankara da ucuz satan bir yer biliyor musunuz? Fiyatları ne?
Bebeğim 3 aylık. Doğduğundan beri prima kullanıyoruz. Prima premium care kullanıyoruz genellikle , ama bazen aktif ve yeni bebek de kullandık . Onlar pişik yapınca tekrar premium care'e döndük. O da biraz pahalı. Ankara da ucuz satan bir yer biliyor musunuz? Fiyatları ne?