Ankara'da ucuz bebek bezini nereden alıyorsunuz?

Selvinil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2016
20
2
Bebeğim 3 aylık. Doğduğundan beri prima kullanıyoruz. Prima premium care kullanıyoruz genellikle , ama bazen aktif ve yeni bebek de kullandık . Onlar pişik yapınca tekrar premium care'e döndük. O da biraz pahalı. Ankara da ucuz satan bir yer biliyor musunuz? Fiyatları ne?

bimin bezleri gayet uygun.
geçenlerde a101 de sofia markasıyla kendi benz üretimini yapmaya başladı.
yine bim daha ucuz tabi.
ben her bezi denedim ama bizim kız fazla ekonomik çıktı : ) bim bezini kullanıyoruz.

Bende kızıma doğumdan bezi bırakana kadar premium care kullandım.
En uygun fiyat internette oluyor. Ben toplu alıyordum baya ekonomik oluyordu.
Her defasında 4 paket alıyordum hem böylece kargo ücreti de ödemiyordum.
Çeşitli alışveriş sitelerini takip edin, sürekli mutlaka birinde kampanya oluyor.

Bende kızıma doğumdan bezi bırakana kadar premium care kullandım.
En uygun fiyat internette oluyor. Ben toplu alıyordum baya ekonomik oluyordu.
Her defasında 4 paket alıyordum hem böylece kargo ücreti de ödemiyordum.
Çeşitli alışveriş sitelerini takip edin, sürekli mutlaka birinde kampanya oluyor.

bu sistemi kullanıyor çoğunluk galiba

bir de e bebek te de toplu oluyor indirimli oluyor

biz ıslak mendili de böyle koca paketlerle alırdık indirimli olurdu hala var mı o paketler bilmiyorum

uni baby yeni doğan

Ben de ankaradayım marketten markete fiyatları farklı oluyor,primayı hepsiburada dan alıyorum dönem dönem iyi indirim oluyor, kargosu da bedava oluyor belli fiyat üstünde

bu sistemi kullanıyor çoğunluk galiba

bir de e bebek te de toplu oluyor indirimli oluyor

biz ıslak mendili de böyle koca paketlerle alırdık indirimli olurdu hala var mı o paketler bilmiyorum

uni baby yeni doğan
Var var, bez bezlerini alırken yanında 2-4 paket premium care ıslak mendil veriliyordu.
Tabi biz 2,5 yıldır almıyoruz ama arada başka şeyler bakarken denk geliyor görüyorum.

nevgross market var . macunköyde . temizlik malzemeleri sampuanlar vs cok uygun % 30 civarı uygun. bebek bezinide ordan stokladık. molfix prima piyasaya göre baya uygun.

Bebeğim 3 aylık. Doğduğundan beri prima kullanıyoruz. Prima premium care kullanıyoruz genellikle , ama bazen aktif ve yeni bebek de kullandık . Onlar pişik yapınca tekrar premium care'e döndük. O da biraz pahalı. Ankara da ucuz satan bir yer biliyor musunuz? Fiyatları ne?
Canim bende premium care kullanıyorum doğduğundan beri son zamanlarda e bebek magazasi internet sitesinden bazen kupon kodu satisi yapiyor kredi kartiyla aliyorsun cep telefonuna kod geliyor o kodla gidip magazadan bezini aliyorsun. Yalnızca aylik paketlerde geçerli. 20 TL indirim oluyor paket basina. Ben 2 seferdir öyle yapiyorum. Sen de siteyi takip edip kupon kodu sayisi yapildiginda alabilirsin.

gimsalarda can bebe aylık paket alıyoruz 4+ içinde 72 tane var 27 tl.

Şuan hepsiburada.com da prima vs hepsi indirimde kızlar haberiniz olsun. Daha bıçok şeyde indirimde.
Bebek bezi vs alacaktım stok yapalım diye ama çocuk hangisinde daha rahat eder bilemedigimden almadım. Tecrübeli anneler 2-3 markadan az al en başta dene hangisi rahatsız etmezse öyle devam ediyorsun diyorlar. Kararsız kaldım. Ama tanesi 30 kuruşa falan denk geliyor suan sitede haberiniz olsun.

Benim kizada diğer bezler hep pisik yapti bim den aliyoruz.
Ilkinde bende marka bir bez kullanmistim.şimdi onca paraya yazik etmisim diyorum..

Arkadaşlar bugün ebebek'te bebek bezlerinde indirim var. Bence bunu değerlendirin. Ben internet sitesinden 3 tane aylık paket aldım.

İlk bir bucuk yıl prima ya da molfix kullandım, uygun bulduğum yerlere göre aldım. Suanda bim bebek bezini kullanıyorum. İnanın hicbir farkı yok. Sadece altında kalma süresini uzun tutmamaya veya cok sulu seyler yediyse takip ediyorum ki sızdırmasın.

gimattaki toptancilardan aliyorum premium care. citygrosstan daha islakendili falan da oradan aliyorum. cok daha ucuz.

toptancılardan al fiyat iyi

internetten..

Bimin kendi ürünü olan bez var sanırım paketi16 tl bide sleepy en ucuz ve pamuklu güzel oda 16 tl biz civilden alıyoruz islak mendillerde orda indirimde oluyo.

X