Ankara’da ücretsiz burun estetiği

Babytotoro

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
14
0
Merhaba ben de uzun süre burun estetiği için araştırma yapmıştım.

Deviasyon gibi sorunlarım da vardı ama özele yaklaşık 6 bin tl verecek param da yoktu. Bi risk aldım bir tavsiye ile keçiören eğitim ve araştırma hastanesine gittim. Kbb uzmanı ile görüştüm eğrilik olduğu ve et büyümesi olduğunu doktorum da onayladı.

Estetik de yapabileceğini söyledi doktorum. Hem de ücretsiz.. yaptığı burunlara baktım gayet iyiydi ve doktorun tavrı verdiği güven faln çok olumluydu. Zaten tavsiye üzerine gitmiştim. Yaklaşık 2 ay sonrasına gün verdi doktorum o süreçte kontrollerim ameliyat anestezi hazırlıklarım yapıldı vee birkaç gün önce ameliyat oldum.

1-2?gece kalırsın demişlerdi ama 1 gece kaldım. Morarmam yok denecek kadar az oldu. Şişlik ilk 3 gün yoğun oldu tüm yüzümde ama sonra geçti. Sürekli buz koyduk falan. 3 güne de tamponlar alınacak.

Doktorun tavsiyesi üzerine termal splint alçıyı dışardan kendim aldım. Sıhhiyeden elektron medikalden termal splint alçımı aldım. Her yerde yoktu. Fiyatı 65tl falan. Genelde 20-30 tl lik alçılar satılıyo piyasada ama onlar pek iyi değilmiş. Bu baya iyi. Silikon tampon almadım zaten hastanem onu kullanıyormuş.

Anlatacak cok sey var sorularınızı yanıtlayabilirim.

Son düzenleme:
İlaç olarak hapşırma olmasın diye rupafin adında tablet alerji ilacı verdi. Ceftinex diye antibiyotik verdi. Majezik ağrı kesici.. thiocilline göz pomadı vedi bunu da dikişlere sürdüm ama bu pomadı moraran göz çevreme de sürdüm resmen 1 günde morluklarım geçti bence doktorunuza sorarak bu amaçla da kullanabilirsiniz.

Serum fizyolojik gibi bi serum verdi baya baya serum torbası. Şırınga ile içinden çekiyoruz serumu iğnesiz şekilde burnuma sıkarak günde birkaç kere yıkıyoruz. İyi oluyor. Acı yok.

İlk 2 -3 gün sızıntı şeklinde gittikçe azalan bir kanama oldu. Sonra geçti silikon tampon olduğu için bu halde bile nefes alabiliyorum ve hatta eski halinden daha iyi nefes alabiliyorum.

3-4 yastık kullanarak yattım geceleri yani asla komple yatmadım yarı dik vaziyette sırtüstü uyudum hep sağa sola da dönmedim. Gündüzlerin de yatmadın dik oturdum arada yürüdüm ama efor sarf ettirecek eğilme kalkma başı öne eğme gerektirecek şeyler kesinlikle yapmadım. Yapılmamalı. İlk gün çorba papates püresi falan yedim hep yumuşak seyler ve ağzımı acamadığım için küçük parçalar halinde yedim. İlk günler sürekli ağızdan nefes alınca boğaz kuruması ve acıması oldu tabi. Ağrı kesici o acıyı alıyo ve ılık meyvesuyu su içmek çok faydalı oluyor.

Hapşırma hissi olumca çok korkuyorum hemen gidip serumla yıkıyorum burnu rahatlatıyor.

Genel anestezi ile oldum hemşireler ve anestezi ekibi çok eğlenceliydi hiç gerilmedim korkmadım gayet keyifli idi. Çıkınca saçmalama durumu da olmadı bende. Sadece çok uykuluydum. Her seyı duyuyordum ama cevap veremiyordum.

Bu arada aynı hastanede estetikçi 2500 tl fiyat veriyor. Benim dr kbb uzmanı idi. Deviasyon ve estetik bir arada yapıyor ssklıyım. Sosyal güvencem karşılıyordu hiç ücret çıkmadı. Dileyenlere özelden dr adını verebilirim. Doktotruma sormadan buradan adını yazmak istemiyorum.

Bu arada aynı hastanede estetikçi 2500 tl fiyat veriyor. Benim dr kbb uzmanı idi. Deviasyon ve estetik bir arada yapıyor ssklıyım. Sosyal güvencem karşılıyordu hiç ücret çıkmadı. Dileyenlere özelden dr adını verebilirim. Doktotruma sormadan buradan adını yazmak istemiyorum.

sonuçtan memnun musunuz hala sisler vardır tabii

sonuçtan memnun musunuz hala sisler vardır tabii
Şuan bir sıkıntı yok memnunum. Tabi şiş ve hala alçıda onlar çıkınca asıl görüntü yavaştan ortaya çıkar. Burnumun eski yeni hali şu fotoda var.

Eklentiler

• 60E93A6E-11BA-40B1-899A-514F852965B1.jpeg
    60E93A6E-11BA-40B1-899A-514F852965B1.jpeg
    39,2 KB · Görüntüleme: 1.944
Şuan bir sıkıntı yok memnunum. Tabi şiş ve hala alçıda onlar çıkınca asıl görüntü yavaştan ortaya çıkar. Burnumun eski yeni hali şu fotoda var.

çok güzel olmuş çok beğendim yaa. güzel günlerde kullanin:nazar::nazar:

birazdan.gaza gelip benim de gidesim geldi bende de deviasyon var çünkü. estetik olmasa bile onun için istiyorum ama sizin doktorunuz tam bir çılgınlık boyutunda jest yapmış.:KK200:

çok güzel olmuş çok beğendim yaa. güzel günlerde kullanin:nazar::nazar:

birazdan.gaza gelip benim de gidesim geldi bende de deviasyon var çünkü. estetik olmasa bile onun için istiyorum ama sizin doktorunuz tam bir çılgınlık boyutunda jest yapmış.:KK200:
Hehehe çok teşekkür ederim tavsiye ederim kesinlikle

Eveet silikon tamponlar da 1. Haftada alındı. Silikonu çıkarırken ilk başta az saniyelik bi acı oldu. Sonra silikonları aşağı doğru çekip çıkarırken hiç acımadı.

Gerçekten müthiş bi rahatlama hafifleme oluyor tampon çıkınca. Kremlere devam ettim. nazorinse adında nazal yıkama setinden aldım. Çook kolay ve inanılmaz rahatlatan asla acı vermeyen burun yıkama olayı.. günde 3 kere yapıyorum açıyor tüm burnumu ne var ne yok dışarı atıyor. Nazalnem merhemi var aynı ilaç firmasının. Onu da yıkamadan sonra içeri sürüyorum yumusatıyor.

2. Haftada dikişler alındı çook korkmama rağmen acımadı gerçekten. Alçı da alındı ve çok inceleme yapamasam da burun üstüm acayip yağlııı minik sivilceli gözüküyordu.

Yağlardan önce daha önemli mevzu FELAKET ŞİŞMİŞTİ. Evet baya odun gibi burnum olmus. Kalın ve şiş. Doktor da beklediğinden daha şiş olduğunu belirtti. Sebebi ise benim burnumun zor bi vaka olmasıydı. Amelıyatta da cok müdahale edildi ve normalden uzun sürdü operasyon.

Sonuçta doktorum sabırlı olmaktan başka yapcak bir sey yok dedi. 6 -12 ay arası şişlik iner dedi. Amelıyatta cektıgı fotodakı burun seklıne gelebılmesı 1 seneyı bulabılırmıs. Bunları bılıyordum ama alçı çıkınca böylesine şişlik beklemıyordum doktor da beklemıyordu.

Masaj yapcaz bolca o da bıraz acı verıyor. Ama dayanmak gerek. Hayırlısı bakalım... 1 hafta da şişlikler için bant taktı komple burnuma onlarla gezcem. 3. Haftamda bantlar cıkacak. Ama her hastası benle aynı süreci yasamıyor. Daha iyi daha hızlı iyileşip bugun kontrollerıne gelenler vardı.

Bende bugün film sonucunu aldım 3 tane sorun çıktı sağ tarafta biraz eğrilik solda daralma bir tane daha sorun vardı doktor bugün polikinlikte değildi benimki plastik cerrah filmden önce konusmustuk 2.200 tl demişti film sonucuna göre değişebilir dedi.Sizce değişir mi?Veya kbb uzmanınada gitmeli miyim çünkü 3 tane sorun çıktı yani ?

Bende bugün film sonucunu aldım 3 tane sorun çıktı sağ tarafta biraz eğrilik solda daralma bir tane daha sorun vardı doktor bugün polikinlikte değildi benimki plastik cerrah filmden önce konusmustuk 2.200 tl demişti film sonucuna göre değişebilir dedi.Sizce değişir mi?Veya kbb uzmanınada gitmeli miyim çünkü 3 tane sorun çıktı yani ?
Hangi hastane hangi doktor?

Merhaba ben de uzun süre burun estetiği için araştırma yapmıştım.

Deviasyon gibi sorunlarım da vardı ama özele yaklaşık 6 bin tl verecek param da yoktu. Bi risk aldım bir tavsiye ile keçiören eğitim ve araştırma hastanesine gittim. Kbb uzmanı ile görüştüm eğrilik olduğu ve et büyümesi olduğunu doktorum da onayladı.

Estetik de yapabileceğini söyledi doktorum. Hem de ücretsiz.. yaptığı burunlara baktım gayet iyiydi ve doktorun tavrı verdiği güven faln çok olumluydu. Zaten tavsiye üzerine gitmiştim. Yaklaşık 2 ay sonrasına gün verdi doktorum o süreçte kontrollerim ameliyat anestezi hazırlıklarım yapıldı vee birkaç gün önce ameliyat oldum.

1-2?gece kalırsın demişlerdi ama 1 gece kaldım. Morarmam yok denecek kadar az oldu. Şişlik ilk 3 gün yoğun oldu tüm yüzümde ama sonra geçti. Sürekli buz koyduk falan. 3 güne de tamponlar alınacak.

Doktorun tavsiyesi üzerine termal splint alçıyı dışardan kendim aldım. Sıhhiyeden elektron medikalden termal splint alçımı aldım. Her yerde yoktu. Fiyatı 65tl falan. Genelde 20-30 tl lik alçılar satılıyo piyasada ama onlar pek iyi değilmiş. Bu baya iyi. Silikon tampon almadım zaten hastanem onu kullanıyormuş.

Anlatacak cok sey var sorularınızı yanıtlayabilirim.
Merhabalar, ayni hastanede bende burun eti sikayetimden dolayi ameliyat oldum ameliyati deniz bey yapti ameliyattan önce nefes almada zorlanma ve horlama artı uyku apnesi sorunum vardi ameliyattan sonrada bu sorunlar devam etti numune hastanesinde bir prof muayene etti ve burnumun hala kapali oldugunu soyledi ve ameliyat olduguma inanamadi ,sonuc olarak yine ameliyat yolu göründü

Geçmiş olsun öncelikle. Kbb de görmeli bence. Devlet hastanesinde fiyatta değişme oluyo mu bilmem ama özeldeki estetikçiler deviasyonu da düzeltecekse ekstra ücret alıyor. Yine de doktorunuzla görüşün ve kbb ci de görsün derim.

Merhabalar, ayni hastanede bende burun eti sikayetimden dolayi ameliyat oldum ameliyati deniz bey yapti ameliyattan önce nefes almada zorlanma ve horlama artı uyku apnesi sorunum vardi ameliyattan sonrada bu sorunlar devam etti numune hastanesinde bir prof muayene etti ve burnumun hala kapali oldugunu soyledi ve ameliyat olduguma inanamadi ,sonuc olarak yine ameliyat yolu göründü
Geçmiş olsun. Deniz beyi tanımıyorum isim olarak duydum sadece. Bazı durumlarda ameliyattan sonra tekrarlıyor et büyümesi maalesef. Ben de sebebini bilmiyorum açıkcası ama yakın çevremde 4 kişi var hem özelde hem devlette binlerce tl para verip ameliyat olup daha 1 sene bile geçmeden hastalığı tekrarlayan insanlar.. bu istenmeyen bi durum sebebini de öğrenmek gerek ama cok da karşılaşılan bir durum. Umarım kesin çözüm bulursunuz. :KK43:

son durum şiş hala 4. haftadayım... burundaki ödeme iyi gelen ot çöp masaj yöntemleri bilen varsa yazabilir mi? :olamaz:ama batlar acıldıktan sonraki haline göre çok daha iyi.

X