S sosomariam Üye Kayıtlı Üye 4 Eylül 2013 331 8 16 Ankara 27 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Helen_bm #21 başörtülü arkadaşlar mı ilk tercih ediliyormuş? başvurabilecek tanıdıklarım var ücret olarak tahmini birşey var mı yoksa desr saatine göre mi değişiyor? en az kaç lira olur?
başörtülü arkadaşlar mı ilk tercih ediliyormuş? başvurabilecek tanıdıklarım var ücret olarak tahmini birşey var mı yoksa desr saatine göre mi değişiyor? en az kaç lira olur?
S sosomariam Üye Kayıtlı Üye 4 Eylül 2013 331 8 16 Ankara 27 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Helen_bm #22 pardon birşey daha sormak istiyorum; kamuda çalışan öğretmenler kumaş pantolon giyebiliyor mu? bir de bu ücretli öğretmenlik sadece devlet okulları için geçerli öyle değil mi?
pardon birşey daha sormak istiyorum; kamuda çalışan öğretmenler kumaş pantolon giyebiliyor mu? bir de bu ücretli öğretmenlik sadece devlet okulları için geçerli öyle değil mi?
F facebook06 Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2013 109 0 16 Ankara 29 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Helen_bm #23 kumaş pantalon giyilebiliyor. bu arada bilseydım fen oldugunu açık olan bi iki okul vardı ama malesef doldu. ilkj tercih kapalı bayanllar, ilk kriter bu
kumaş pantalon giyilebiliyor. bu arada bilseydım fen oldugunu açık olan bi iki okul vardı ama malesef doldu. ilkj tercih kapalı bayanllar, ilk kriter bu
S SeCicim Üye Kayıtlı Üye 12 Eylül 2013 4 0 6 34 Ankara 30 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Helen_bm #24 facebook06 .!.: kumaş pantalon giyilebiliyor. bu arada bilseydım fen oldugunu açık olan bi iki okul vardı ama malesef doldu. ilkj tercih kapalı bayanllar, ilk kriter bu Genişletmek için tıkla... açık yoktur mu diyorsun.Etimesguttaki okullarla bir görüşeyim diyordum ben.
facebook06 .!.: kumaş pantalon giyilebiliyor. bu arada bilseydım fen oldugunu açık olan bi iki okul vardı ama malesef doldu. ilkj tercih kapalı bayanllar, ilk kriter bu Genişletmek için tıkla... açık yoktur mu diyorsun.Etimesguttaki okullarla bir görüşeyim diyordum ben.
F facebook06 Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2013 109 0 16 Ankara 2 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Helen_bm #25 ilk tercih kapalı bayanlar derken, türbanlı bayanlar demek istemiştim. öncelik onlara veriliyor görevlendirmelerde
ilk tercih kapalı bayanlar derken, türbanlı bayanlar demek istemiştim. öncelik onlara veriliyor görevlendirmelerde