Canım, ANKARA L MLL ETM MDRL-cretli retmenlik Bavuru Ekran bu verdiğim adresten formu doldur.
Tamam canım içim rahatladıYok canım, zaten branşına göre ihtiyaç olunca arıyorlar. Daha sonra gerekli evraklarla milli eğitime gidiyorsun. Başka birşey yapma bekle artık.
Canımm çankaya ve mamak ilçelerini seçtik..gelir mi acaba :26::26:..artık bari bu olsun diyoruzcanım senın erkek arkadaşın müzik öğretmeni değil mi hangi ilçede çalışmak istiyor?
ankarada müzik öğretmenine çok ihtiyaç var
çankaya ve mamak ilçe milli eğitime gitsin sorsun başvursun eksik varsa hemen kabul edilir ama ondan sonra eve çıksın ayrıca ücretli ile ev kirası falan nasıl ödeyecek zor yani maksımum 1000 lira kazanır ayda...
papatya, altındağ da ücretli öğretmenlik başvurusu gçmedi mi? bilmediğimden soruyorum ilk defa başvuruyorum da. atanamıcam ücretli yapmak mecburiyetindeyim ama etimesgut ve sincan dolu oalbilir .Teşekkür ederim şimdiden.Altındağ da çok açık olan okul var deneyın derim
Canım, ANKARA L MLL ETM MDRL-cretli retmenlik Bavuru Ekran bu verdiğim adresten formu doldur.
papatya, altındağ da ücretli öğretmenlik başvurusu gçmedi mi? bilmediğimden soruyorum ilk defa başvuruyorum da. atanamıcam ücretli yapmak mecburiyetindeyim ama etimesgut ve sincan dolu oalbilir .Teşekkür ederim şimdiden.
bitip bitmediğini bilmiyorum ama gidip evrak bırakın şu anda tüm okullarda nerdeyse, müzik resim öğrt açığı var.
Başvurun sincana da etimesguta da, inanın bu branşlarda çok açık var
Canım biz etimesgutu seçtik il memden ama kafama takılan bişey var,ilçe memde de ücretli öğretmenlik başvurusu için ilan vardı il memde de,bu biraz saçma değil mi? hem de kontrol ettim etimesgutta filan başvurular ilçe mem de bitmiş il mem de devam ediyor? hangisine göre görevlendirecekler ki şimdi :26::26::26: internet üzerinden yapılan yeterlidir umarım ya
Görevlendirmeler ilçeden oluyor diye biliyorum. dosyada sizin iletişim bilgileriniz yani başvuru evralarınız oluyor. İjtiyacı olan müdür ilgili soyayı alıp sizi arıyor geliyor musunuz uygun musunuz şu kadar ders var okulum şura diye.
sizde kabule derseniz geliyorsunuz. ben böyle biliyorum. yani en son böyle yapmışlardı. değişmişte olabilir. Şahsen bizim okula gelip evrak bırakanda oldu. Hatta müdür gelip tanıdıgınız varsa alalım bile dedi
Canım biz etimesgutu seçtik il memden ama kafama takılan bişey var,ilçe memde de ücretli öğretmenlik başvurusu için ilan vardı il memde de,bu biraz saçma değil mi? hem de kontrol ettim etimesgutta filan başvurular ilçe mem de bitmiş il mem de devam ediyor? hangisine göre görevlendirecekler ki şimdi :26::26::26: internet üzerinden yapılan yeterlidir umarım ya
bitip bitmediğini bilmiyorum ama gidip evrak bırakın şu anda tüm okullarda nerdeyse, müzik resim öğrt açığı var.
Başvurun sincana da etimesguta da, inanın bu branşlarda çok açık var
Evet aynı şey benim de kafamı karıştırdı ilçe mem başvurusu geçmişti ama il mem e başvurdum.Arayan var mı ki sizi bende ses yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?