• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada ücretli öğretmenlik

Helen_bm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
2.171
1.488
178
Kızlar Ankarada ücretli öğretmenlik yapan veya bu yıl başvuran var mı? başvuruyu nasıl yaptınız?

Yok canım, zaten branşına göre ihtiyaç olunca arıyorlar. Daha sonra gerekli evraklarla milli eğitime gidiyorsun. Başka birşey yapma bekle artık.

canım senın erkek arkadaşın müzik öğretmeni değil mi hangi ilçede çalışmak istiyor?

ankarada müzik öğretmenine çok ihtiyaç var

Yok canım, zaten branşına göre ihtiyaç olunca arıyorlar. Daha sonra gerekli evraklarla milli eğitime gidiyorsun. Başka birşey yapma bekle artık.
Tamam canım içim rahatladı
canım senın erkek arkadaşın müzik öğretmeni değil mi hangi ilçede çalışmak istiyor?

ankarada müzik öğretmenine çok ihtiyaç var
Canımm çankaya ve mamak ilçelerini seçtik..gelir mi acaba :26::26:..artık bari bu olsun diyoruz:9::9::9:..bir de şimdi tam gelmedi ankaraya arkadaşıyla eve çıkacaklar adres çok önemli mi yazdığımız adrese yakın çıkma ihtimali var mı

çankaya ve mamak ilçe milli eğitime gitsin sorsun başvursun eksik varsa hemen kabul edilir ama ondan sonra eve çıksın ayrıca ücretli ile ev kirası falan nasıl ödeyecek zor yani maksımum 1000 lira kazanır ayda...

çankaya ve mamak ilçe milli eğitime gitsin sorsun başvursun eksik varsa hemen kabul edilir ama ondan sonra eve çıksın ayrıca ücretli ile ev kirası falan nasıl ödeyecek zor yani maksımum 1000 lira kazanır ayda...

Yok canım sadece ücretli öğretmenlik değil başka iştede de çalışacaklar,bir kaç ay para biriktirecek sonra sınava hazırlanacak..ücretli öğretmenliğin parası ile geçinemez malesef biliyorum,karın tokluğuna çalıştırıyorlar insanları :47::47::47:...

Altındağ da çok açık olan okul var deneyın derim
papatya, altındağ da ücretli öğretmenlik başvurusu gçmedi mi? bilmediğimden soruyorum ilk defa başvuruyorum da. atanamıcam ücretli yapmak mecburiyetindeyim ama etimesgut ve sincan dolu oalbilir .Teşekkür ederim şimdiden.

Hayır canım öyle bir koşul yok. Önemli olan eğitim mezunu olman, yada pedagojik formasyon belgen olması. Birde ihtiyaç olan bir branş olması en önemlisi.

papatya, altındağ da ücretli öğretmenlik başvurusu gçmedi mi? bilmediğimden soruyorum ilk defa başvuruyorum da. atanamıcam ücretli yapmak mecburiyetindeyim ama etimesgut ve sincan dolu oalbilir .Teşekkür ederim şimdiden.

bitip bitmediğini bilmiyorum ama gidip evrak bırakın şu anda tüm okullarda nerdeyse, müzik resim öğrt açığı var.

Başvurun sincana da etimesguta da, inanın bu branşlarda çok açık var

bitip bitmediğini bilmiyorum ama gidip evrak bırakın şu anda tüm okullarda nerdeyse, müzik resim öğrt açığı var.

Canım biz etimesgutu seçtik il memden ama kafama takılan bişey var,ilçe memde de ücretli öğretmenlik başvurusu için ilan vardı il memde de,bu biraz saçma değil mi? hem de kontrol ettim etimesgutta filan başvurular ilçe mem de bitmiş il mem de devam ediyor? hangisine göre görevlendirecekler ki şimdi :26::26::26: internet üzerinden yapılan yeterlidir umarım ya

Canım biz etimesgutu seçtik il memden ama kafama takılan bişey var,ilçe memde de ücretli öğretmenlik başvurusu için ilan vardı il memde de,bu biraz saçma değil mi? hem de kontrol ettim etimesgutta filan başvurular ilçe mem de bitmiş il mem de devam ediyor? hangisine göre görevlendirecekler ki şimdi :26::26::26: internet üzerinden yapılan yeterlidir umarım ya

Görevlendirmeler ilçeden oluyor diye biliyorum. dosyada sizin iletişim bilgileriniz yani başvuru evralarınız oluyor. İjtiyacı olan müdür ilgili soyayı alıp sizi arıyor geliyor musunuz uygun musunuz şu kadar ders var okulum şura diye.
sizde kabule derseniz geliyorsunuz. ben böyle biliyorum. yani en son böyle yapmışlardı. değişmişte olabilir. Şahsen bizim okula gelip evrak bırakanda oldu. Hatta müdür gelip tanıdıgınız varsa alalım bile dedi

Son düzenleme:
Görevlendirmeler ilçeden oluyor diye biliyorum. dosyada sizin iletişim bilgileriniz yani başvuru evralarınız oluyor. İjtiyacı olan müdür ilgili soyayı alıp sizi arıyor geliyor musunuz uygun musunuz şu kadar ders var okulum şura diye.
sizde kabule derseniz geliyorsunuz. ben böyle biliyorum. yani en son böyle yapmışlardı. değişmişte olabilir. Şahsen bizim okula gelip evrak bırakanda oldu. Hatta müdür gelip tanıdıgınız varsa alalım bile dedi

Okula direk bırakılınca oluyor muymuş :26::26:

evet oluyor, biizim okul oyle 4 tane aldı ücretli.

Bu arada ilçeden görevlerndirilenlerin hepsi naısl tesadüftür bilemedim ama türbanlı arkadaşlar, o nedenle Öncelik onların gibi geldi bizlere

Evet aynı şey benim de kafamı karıştırdı ilçe mem başvurusu geçmişti ama il mem e başvurdum.Arayan var mı ki sizi bende ses yok.

Ben fen bilgisi öğretmeniyim :1: müzik falan değil malesef.Daha arayan olmadı herhangi bir okula gidip başvurabilir miyim yani?

Back