Ankarada tüp bebek

Senin tsh kac mi acaba?
Benim son tsh 2,44 cikti bugün tekrar test ettim.
benim de kararım bahceci olacak sanırım.
Bahceci guzel insallah boze hayirli gelir senin tsh normal gebelik isteyen kadinlarin tsh degeri 2,5 civari olmali benim 6,5 ti ilac verdi aytac hoca 3.5 dustu ilaca suan devam ediyorum siz ne zaman gideceksin bahceciye

Bahceci guzel insallah boze hayirli gelir senin tsh normal gebelik isteyen kadinlarin tsh degeri 2,5 civari olmali benim 6,5 ti ilac verdi aytac hoca 3.5 dustu ilaca suan devam ediyorum siz ne zaman gideceksin bahceciye
yeni sonucum bugün geldi tsh 2,22 cikti cok sükür.
Bizim randevu persembe günü saat 2de. biraz heyecanlıyım

Aşilama için hangi ilacı alacaksınız?

yeni sonucum bugün geldi tsh 2,22 cikti cok sükür.
Bizim randevu persembe günü saat 2de. biraz heyecanlıyım

Aşilama için hangi ilacı alacaksınız?
Devlette klomenle iki asi yaptirmistim bu defa aytac hoca igneyle yumurta buyutup asi yapilcak dedi. Ben adet gunumu bekliyorum o zamana kadar dusuncem tup bebekte dusunebilirim halen kararsizim

Ben Ankara’da Hulusi Zeyneloğlu’na gidecektim. Bir aRaştırın isterseniz. Çok metnini duydum. O esnada Antalya’daki tedavim sonuç verdi.

Merhaba, bahçeci berfu hanımda tedavi görüyorum. Mayıs sonunda görüşmeye gittim ben direk muayene oldum haziran başında adetimle hemen başladım tedaviye. Eylül ayında histereskopi oldum aralık adetimle trasfere hazırlanıcam. Ben merkezden de berfu hanımdan da çok memnunum hiç bir sıkıntı veya olumsuz bir durum yaşamadım çok şükür. Sormak istediğiniz sorular olursa yanıtlayabilirim. Doktordan bagımsız bence yıl başında önce görüşüp karar verin sonra fiyatlara zam gelicek diyorlar..
Mrb,ileri yas hastada nasildir acaba 3.denemem olacak benim

Evet tsh yuksek ben iki asi yaptirdim sehir hastanesinde tutmadi ozensiz davrandilar zaten bosa vakit kaybi oldu bahcecide tup veya asi arasinda kaldim kararsizim
Şehir hastaneleri oyalıyolar kesinlikle bir senem çöp oldu benım amh değerim düşük ona ragmen yapmadılar aşılamaya gönderdi ordada bakmadılar yumurtalae kistleşmiş sonra özele gitmeye karar verdim işte iyi ki gitmişim çünkü direk histereskopi yapıldı meğerse rahimde sıkıntı varmıs

Devlette klomenle iki asi yaptirmistim bu defa aytac hoca igneyle yumurta buyutup asi yapilcak dedi. Ben adet gunumu bekliyorum o zamana kadar dusuncem tup bebekte dusunebilirim halen kararsizim
Tüp bebek hemen yaptırır mısınız yoksa tiroidiniz için beklemeniz mi gerekiyor?

eşim hemen tüp bebek yapmayı istiyor. İlk asılama mı yoksa hemen Tüp bebek mi emin değilim. Berfu hoca ne tavsiye ediyor merak ediyorum

Tüp bebek hemen yaptırır mısınız yoksa tiroidiniz için beklemeniz mi gerekiyor?

eşim hemen tüp bebek yapmayı istiyor. İlk asılama mı yoksa hemen Tüp bebek mi emin değilim. Berfu hoca ne tavsiye ediyor merak ediyorum
Ben bu ay asi yaotirabilirim acikcasi benimde kafam karisik acaba ne yapsam diye. Ama tup bebek asiri maliyetli ya cidden onceden birikmis paran olmali yada ekonominin iyi olmasi lazim. Ben ya bu ay asi yaotircam yada mart gibi tup bebek yaptircam . Tsh duzene giriyor ilacla. Berfu hoca kafandaki soru isaretlerini eminim giderecektir en azindan biraz rahatlarsin. Sakinles canim rahat birak kendini elbet allah nasip edecektir

Şehir hastaneleri oyalıyolar kesinlikle bir senem çöp oldu benım amh değerim düşük ona ragmen yapmadılar aşılamaya gönderdi ordada bakmadılar yumurtalae kistleşmiş sonra özele gitmeye karar verdim işte iyi ki gitmişim çünkü direk histereskopi yapıldı meğerse rahimde sıkıntı varmıs
Iki senem bosu bosuna gitti bende artik ozele gectim ne yapayim iyi hi tedavi istiyorsam elimi cebime atmaliyim hayirlisi olsun

Ben bu ay asi yaotirabilirim acikcasi benimde kafam karisik acaba ne yapsam diye. Ama tup bebek asiri maliyetli ya cidden onceden birikmis paran olmali yada ekonominin iyi olmasi lazim. Ben ya bu ay asi yaotircam yada mart gibi tup bebek yaptircam . Tsh duzene giriyor ilacla. Berfu hoca kafandaki soru isaretlerini eminim giderecektir en azindan biraz rahatlarsin. Sakinles canim rahat birak kendini elbet allah nasip edecektir
insallah randevumuzdan sonra rahatlayabilirim. randevumuzdan sonra buraya yazarım.

Tamam canim insallah guzel gecer yazmani bekleyecegim
Canim bugün berfu hocam gittim. doktor ve merkezden memnun kaldim cok sükür. Çok pozitif bir doktor.
maalesef şimdilik bir tedaviye başlamayacağız. Kocam maalesef günlük bir paket sigara iciyor. başlamadan önce 3 ay sigarayı bırakması gerektiğini doktor söyledi :KK43:
Insallah kocam birakiyor.
ondan sonra adetin 2. veya 3. günü gelmeliyiz ve muhtemelen yumurtaları desteklemek için haplarla başlayacağız. Ama aşilama veya tüp bebek başlayacağız miyiz soracağım. daha fazla beklemek istemiyorum

Canim bugün berfu hocam gittim. doktor ve merkezden memnun kaldim cok sükür. Çok pozitif bir doktor.
maalesef şimdilik bir tedaviye başlamayacağız. Kocam maalesef günlük bir paket sigara iciyor. başlamadan önce 3 ay sigarayı bırakması gerektiğini doktor söyledi :KK43:
Insallah kocam birakiyor.
ondan sonra adetin 2. veya 3. günü gelmeliyiz ve muhtemelen yumurtaları desteklemek için haplarla başlayacağız. Ama aşilama veya tüp bebek başlayacağız miyiz soracağım. daha fazla beklemek istemiyorum
Ben mayisa kadar beklemeyi dusunuyorum baska sehirden ankaraya geliyorum kışın zor oluyor hemde maddi anlamda biraz toparlanmam lazim asilamadan vazgectim mayis haziran gibi direkt tup bebek yaptircam.

Ben mayisa kadar beklemeyi dusunuyorum baska sehirden ankaraya geliyorum kışın zor oluyor hemde maddi anlamda biraz toparlanmam lazim asilamadan vazgectim mayis haziran gibi direkt tup bebek yaptircam.
Sen hangi şehirden geliyorsun?

ocakta başka bir doktor bir kere aşilama yapmayı düşünüyorum. berfu hoca izin verirse mayısta tüp bebek yapacağım. 3 aylık bekleme süresinden sonra ramazan olacak, bu yüzden en erken mayıs ayında başlayabiliriz.

Mrb,ileri yas hastada nasildir acaba 3.denemem olacak benim
Berfu hocayi cok ovuyorlar. Bi gorusun isterseniz durumunuzu ayni zamanda aytac hocada cok ilgili olmayacak ise kesin olur hemen baslayalim demiyorlar. Bu bence cok onemli oncelikleri mutlu olmamiz buna inem veriyorlar . Gidin bi gorusun bence

X