• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada temizlik işlerine yardımcı bayan...

lorida

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
53
0
36
Ankara
Haftada 2 yarım gün gelerek ev işlerine yardımcı olacak bayan yardımcı aramaktayım...
Bahçelievler civarında oturuyorum. Gelebilecek kişiler lütfen haftanın hangi günleri hangi saatler arasında gelebileceklerini, ne kadar ücret talep ettiklerini, bu sürede hangi işleri yapabileceklerini belirtsinler...Ev 150 metrekare kadar...

bence siz hangi işlerin yapılmasını istediğinizi ve ne kadar ücret düşündüğünüzü belirtmelisiniz ki başvuran buna göre başvurmalı

Evin süpürülüp silinmesi, toz alınması, ütü vs...klasik işler temizlik işinde tecrübeli her hanım bunları bilir...yemek hariç işler...ilgilenen yok galiba...

vardır muhakkak ama yarım güne yetişemeyecek işler isteyenlerde olabiliyor o yüzden cevap vermemiş olabilirler 2 yarım gün yerine 1 tam gün yapsanız bence gelen olur belki hem iş içinize siner hemde gelen rahat rahat işini bitirir

Evin süpürülüp silinmesi, toz alınması, ütü vs...klasik işler temizlik işinde tecrübeli her hanım bunları bilir...yemek hariç işler...ilgilenen yok galiba...

slm ben de temılzık işine gidiyorum ve gıttımde yıllardır ama sızın gercekten ıstedıklerınız yarım gune degıl tam gune zor sıgar bırakın bıde baya baya ugrasıyoruz gunluk temzılımdıyıp gecmeyın ben kendı adıma konusyım ben ım elım hızlı olduguna ragmen ben 3 oda bır salonlu ewı kople cam cerceve kapı bazası koltugu kalka bılecek ne vara yaptıgım halde bakın kendı adıma solıyorum aksam 5 bılemedın 6 tıya kadar yaparım ama buna aklınaıza ne gelırse avızenızden pırızlerınıze kadar dıyorumya aklınıza ne gelırse yapıyorum ve ısım bıtmeden ewı aslla terk etmem boylede bır huyum var ewet belkı aklınıza bartıyor bu dıye gecebılır aslaaa ben yaptıgım temızlıkten aldıgım paramla basımı dık tutup o ewden gonul rahatlıgıyla cıka bılıyım arkamdan aldıgım parayı haram olsun aldıgın para dedırtmemem için ewet yaparım ben bu ıse baslamıssam işimi saat kac olursa olsun cabuk bıtsınde paramı alayım gıdıyım demem sonuncta ben ewıme aldıgım paramı helal götürüyım ki coluk cocuguma gönül rahatlıgıyla yedıre bılıyım o paranın bereketı olsun diilmi en bırıncı sayfanızdakı yazıları okuyunca ondan belkıdebu kadar uzun yazdım hanı dedıgım gıbı bır gune asla yamak utu faln sıgmazhem zaten bunları ütü falan yapanda cok nadır onlarda aylıkcı olarak gelenler yapıor sanırım :(( ben ütüye yemegegirmem ama dedımya temzılıgımıde anlatamam görmenız lazım ben sımdı ne desem boş görmedıgınız için :fiyatlara gelınce normalde 80+yol ewet normalı bu :)) sızde bılırsınız fıyatları zaten :kkk: hım bıde bazıları wc dhaıl falan dıyolarmısya zaten onalr bırakılıp diger yerler yapılırsa ew sahıbını bırakın kendısı nasıl temeızlık yaptım dıyebılır o kişilerede sasırıyorum pes ben sahsen ewi kople yapmadan o temzılıge temızlık demem yanı :)))):69:

ağlamakyok yorumlarını okudum...
2 yarım gün istiyorum temizlikçiyi çünkü bir yarım günde ancak evi silip süpürür birindede banyoları temizler+başka bir iş yapar ne bileyim mutfağı temizler ya da ütüyü yapar vs...sen şimdi bu işler yetişmezmi diyorsun..

mrb Ankara da bi temizlik şirketinde halaklar ilşkiler bölümünde çalışıorum benim çalıştığım şirket Ankara da birçok yerin temizliğini yapıor ve ayrıca evlere de temizliğe giden elenlerımız var eğer isterseniz size iş yeri tlfonumu vereyim benimle irtibata geçin ayrıntılı olarak görüşelim XXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
Back