Doudou SİNCAPIM VE BAL BÖCÜĞÜM Kayıtlı Üye 20 Ekim 2007 773 8 621 Ankara 12 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Doudou #1 Ankara Keçiörende oturuyorum temizlik işi için bayan arıyorum.İlgilenenler özelden tlf numarasını bırakırlarsa ararım.
Ankara Keçiörende oturuyorum temizlik işi için bayan arıyorum.İlgilenenler özelden tlf numarasını bırakırlarsa ararım.
B buterflyy Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2011 10 0 36 Ankara 14 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Doudou #2 mrb bizde k.örende oturuyoruz annem bu işi yapıyor uzun zamandır ben özelden mesaj atamıyorum o yüzden buradan yazdım.
mrb bizde k.örende oturuyoruz annem bu işi yapıyor uzun zamandır ben özelden mesaj atamıyorum o yüzden buradan yazdım.
F filifili Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Kasım 2011 6 0 36 Ankara 13 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Doudou #3 merhabalar ankara bahçelievler de oturuyorum haftada iki gün temizlik ve ütü için bayan eleman arıyorum. üzretlendirmeyi aylık toplam verebilirim anlaşırsak.... ilgilenenler bana özelden ulaşsın. teşekkürler
merhabalar ankara bahçelievler de oturuyorum haftada iki gün temizlik ve ütü için bayan eleman arıyorum. üzretlendirmeyi aylık toplam verebilirim anlaşırsak.... ilgilenenler bana özelden ulaşsın. teşekkürler