Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek BeslenmesiAnkara'da sorunlara gerçekten eğilecek bir Çocuk Doktoru arıyorum
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
canım ben Gökhan Aktana götürüyorum kızımı gerçekten çok ilgili ve insanı rahatlatan bi yapısı var.Ne zaman arasam cep tel ulaşabiliyorum.Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim sanada.
benim kendi çocukluk dr um vardı yani doğumundan itibaren nhastalandıgımda falan takip eden benim bi küçüğüm kardeşimde hep ona gitti biz büyüyene kadar çok iyi bir dr dur şimdi 19 aylık kardeşim var onunda sürekli kontrollerini ona yaptırıyoruz doğdugundan beri memnunuz ama uzak biraz karapürçekte:)
nerde oturuyorsunuz bilm,yorum ama eryaman asg tıp merkezi, süreyya kaleci...muhteşem bir kadın ve bence çok da iyi bir doktor...biz ilk kontrolünden itibaren ona gidiyoruz...çok memnunuz...
ben akropol hastanesinde doğum yapmıştım oğlumuda doğduğundan beri oraya götürüyorum ahmet hocaya gidiyoruz gerçekten çok ilgili bir dr .tafsiye ederim
ben akropol hastanesinde doğum yapmıştım oğlumuda doğduğundan beri oraya götürüyorum ahmet hocaya gidiyoruz gerçekten çok ilgili bir dr .tafsiye ederim
cnm bizim gittiğimiz tıp merkezindeki doktorumuz değişmiş yenisi de beni pek tatmin etmedi açıkçası.nasıl Ahmet Hoca için güler yüzlü son derce ilgili diyebilir misin?çünkü benim bıdılışım için öyle bir doktora ihtiyacım var...