Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim doktorum zekai tahir de nuri danışman.Riskli gebelikler klinik şefi[/QUOTE
canım nuri bey nasıl bi dr. ben de ona gitmek istiyorumda. ne kadar ücret veriyorsun ve özeline mi hastaneye mi gidiyorsun?
Benim doktorum zekai tahir de nuri danışman.Riskli gebelikler klinik şefi[/QUOTE
canım nuri bey nasıl bi dr. ben de ona gitmek istiyorumda. ne kadar ücret veriyorsun ve özeline mi hastaneye mi gidiyorsun?
slm kıslar....
ben 2 bebeğimide zekai tahirde doğurdum....
benim dr tülin özdenerdi....özeline gidiyodum...çok ilgili iyi bir dr fakat inanılmaz paracı....15 günde bir muhakkak çağırıyo ve para alıyo...ücretide 180 tl....
ama yine de memnunum....özel hastaneye verecem doğum parasını 9 ay boyunca muzyenelerde ödedim...
nuri danışmana gelinceklava: klava: klava:
ben ikinci hamileliğimde 12 haftalıkken kanama oldum :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: tam yılbaşına denk geldiği içinb dr izinliydi...özel odada kaldım...bide drun adını verip hastasıyım diyince iyi ilgilendiler ve klinik şefi baksın dediler taburcu olacağım gün...yani nuri bey....
beni çok tehlikeli bi anımmış meğer taburcu etti..eve gitttim tekrar kanamam başladı tekrar acile gittik 2 cm açıklığım var dediler...2 gün daha hastanede yattım...
çok şükür ben bebeğime sağ sağlim kavuştum..darısı başınıza inşallah....zemuszemus opuyorumnanaktan zemuszemus
Benim doktorum zekai tahir de nuri danışman.Riskli gebelikler klinik şefi
hafsacım peki sezeryan nasıldı? dr ve hemşirelerin igisi? gerçekten kan verecekken çok bekliyormuyuz..
birde epidural sez. falan yapılıyor mu?