- 21 Ocak 2015
- 43
- 45
Arkadaşlar objetktif yorumlarınıza gerçekten çok ihtiyacım var. Lütfen reklam yapanlar ya da karalama yapmaya çalışanlar yerine kendisi operasyon olanlar veya şahit olmuş olanlar yazsın. Şimdilik ön görüşme için randevu aldığım birkaç isim var.
• Doç. Dr. Avni Tolga Eryılmaz (Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi)
• Prof. Dr. Serdar Öztürk (Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi)
• Op. Dr. Volkan Tayfur (Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi)
• Op. Dr. Oğuz Kılıç (Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi)
• Doç. Dr. Eren Taştan (KBB)
• Op. Dr. Tevfik Sözen (KBB)
• Prof. Dr. Taşkın Yücel (KBB)
Arkadaşlar gönlüm Eren Taştan’dan yana olsa da revizyon rinoplasti ücretlerini fazla buluyorum. Eğer ona olacak olursam kendimi biraz zorlamam gerekecek. Revizyon olduğu için riske atmamak gerek tabii ücretinden önce doktoru seçmek lazım. İyi bir doktor olduğu sürece devlet hastanesinde de olabilirim kredi çekmeyi de göze alabilirim. Yazdığım isimler hakkındaki düşüncelerinizi ve diğer önerilerinizi bekliyorum.
• Doç. Dr. Avni Tolga Eryılmaz (Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi)
• Prof. Dr. Serdar Öztürk (Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi)
• Op. Dr. Volkan Tayfur (Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi)
• Op. Dr. Oğuz Kılıç (Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi)
• Doç. Dr. Eren Taştan (KBB)
• Op. Dr. Tevfik Sözen (KBB)
• Prof. Dr. Taşkın Yücel (KBB)
Arkadaşlar gönlüm Eren Taştan’dan yana olsa da revizyon rinoplasti ücretlerini fazla buluyorum. Eğer ona olacak olursam kendimi biraz zorlamam gerekecek. Revizyon olduğu için riske atmamak gerek tabii ücretinden önce doktoru seçmek lazım. İyi bir doktor olduğu sürece devlet hastanesinde de olabilirim kredi çekmeyi de göze alabilirim. Yazdığım isimler hakkındaki düşüncelerinizi ve diğer önerilerinizi bekliyorum.
Son düzenleme: