• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da rahim filmi ektirenler ltfen yardm

artemissia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2008
35
0
86
Ankara
Arkadaşlar herkese merhaba, yardımınıza ihtiyacım var.
Tüp bebek raporu almak için uğraşıyorum. Doktorum rahim filmi çektirmem gerektiğini söyledi. Ama ben rahim filminin çok ağrı verdiğini duydum ve çok korkuyorum. Daha önce okuduğum kk forumlarında rahim filminin eski sistem ve yeni dijital sistem olmak üzere iki farklı şekilde çekilebildiğini ve asıl ağrılı olanın da eski usulle çekilen olduğunu okumuştum. Ankara'da Gata'ya ve Güven Hastanesi'ne rahim filmini hangi sistemle çektiklerini sordum. Her iki hastane de bana zaten tek sistem olduğunu söyledi ve muhtemelen eski sistemi tarif etti. Kafam karıştı. Cuma günü rahim filmini çektirmem gerekiyor. Ankara'da oturan ve daha önce rahim filmi çektiren arkadaşlar hangi hastaneyi önerirsiniz. Daha önce Gata'da ve Güven Hastanesi'nde rahim filmi çektiren arkadaşlar yaşadıklarını paylaşabilir mi? Lütfen bana yardım eder misiniz?

Canım ben geçen hafta çektirdim. Ama söylediğin hastanelerde değil. Doktorumun götürdüğü özel bir yerde çektirdim. Anestezi altında çekildi. Korktuğum için böyle istedim. Sonrasında üç gün kanama ve sancı oldu. özel hastaneleri arayıp bir danış istersen. Lokman Hekim Hastanesini arayıp danışmıştım. Panik atak olduğumu anestezi ile çekebilirmisiniz dedim. Doktor tamam dedi ama ben oraya gitmedim. Sen de Güven Hastanesini arayıp danış bence. Anestezi kolay oluyor. Normalde biraz zormuş. Geçmiş olsun

güzelim çok geçmiş olsun inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza .ben yaklaşık 5 ay önce falan çektirmiştim etlik doğumevinde çektirdim ve hiç sancım ağrım olmadı belki film çektirmeden önce içtiğim ağrı kesici yüzünden olabilir bilemiyorum.film sırasında 5 -10 saniye süren bi adet ağrısı gibi bir ağrı oluyo ama oçok kısa sürdü benim saniyeler yani sonrasında hiçbişi hissetmedim yani sadece birgün çok az kanamam oldu onun dışında ne kanamam ne sancım oldu ve ama eski usulmu yenimi bilemem normal aletle rahmimi aralayıp içeri mm kalınlığında bir çubuk sokup içeri dışardan ilaç verdi ve dağılmasını bekleyip film çekti okadar yani canım bene korkulcak bişi yok çok kolay oluyo ama tabi şuda var eğer tıkanıklık falan olursa kanallarda ozaman ağrılı oluyomuş sanıyorum yani başkalarındna duyduğum bu geçmiş olsun tekrar

ezel.nal, pıtırcık ikinize de çok teşekkür ederim. moral verdiniz. güven hastanesine sordum onlarda da klasik usulmüş. anesteziye de hem doktorum karşı hem de ben ondan da korkuyorum. çünkü birkaç ay önce çikolata kistleri yüzünden ameliyat oldum. 4,5 saat sonra uyandım. artık rahim filmi çekilirken kendimi kasmamaya çalışacağım (çok zor ama!) bir de rica etsem pıtırcık ne tür bir ağrı kesici aldın? film çekilmeden ne kadar önce?

yarim saat 45 dk öncesinden igne vuruyorlar ama bende bi ise yaramadi:(
tavsiye etmiyorum. ama kendimi kasmam ben rahatim diyorsan sen bilirsin. ben bayilmistim agridan.

canım surgam ağrı kjesici verdi ve filme girmeden bir saat önce içitm bu arad bide antibiyotik kullandım 2 gün öncesinde ve sonrasında

Kızlar yardımlarınız için size binlerce teşekkürler.ama ben bu ay korkudan yine kaçtım bu hsg'den.dün gece rüyalarıma girdi. tüp bebek tedavisini bir ay daha ertelemeye, bu ay kendim denemeye karar verdim. artık bir dahaki adetimin bitişinde giderim kalamazsam. ne olur sanki bunlara hiç gerek kalmadan hamile kalsam. Allah hepimize hayırlısını versin inşallah.

canım merhaba bende etlik zübeyde hanım kadın doğum hastanesinde yaptırdım.inan abartılacak bişey değil.benim gibi herşeyden tırsan bi insan bile çektirdiyse inan herkes çektirir:) sadece 5-10 saniyelik bi sancı oluyo ve hemende kesiliyo ve ayağa çok rahat kalkıp yürüyosun.ve filmi çekenler çok iyi seni çok rahatlalatıyolar.kesinikle anestezilik bi durum yok.çekilince diyceksinki gerçekten anesteziye gerek yokmuş iyiki almamışım diyceksin inan.çünkü ben öyle demiştim:) birde özelde çekilmeyi düşünen arkadaşlara sesleniyorum.özele o kadar paralar vermeyin lütfen.zaten çok kısa süren bi işlem.ve inanın doğum hastaneleri bu konularda çok çok iyi.ben beş kuruş para vermeden anestezide almadan çektirdim ve çok çok memnun kaldım.sanada tavsiyelerim bunlar canım.sağlıcakla kal:)

ay banada doktor çektir demişti yaa ama korktum bak şimdii acele etmeyim bari çektirmekte bi sorun olursa çekinirim artıkın bende 8 ay oldu evleneli picos var bende şimdilik olmadı bakalım bebişimiz yumurtalarım ne durumda acabaa doktor çekin demişti ama tırstım valla bu yazılanlardan sonra bende ankaraya gittiğimde çekinmeyi düşünüyodum etlik kadın doğum hastanesini aklımın bi köşesine yazdım yinede sağolun arkadaşlar

Back