• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankarada rahim filimi

pembeseker06

asksin sen...
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
230
80
118
merhaba kızlar maalesef hala hamile kalamadım ve iş rahim filmine kadar gitti=( ben duyduğum bilgilerden dolayı rahim filiminden çok korkuyorum çektirenler bana yardımcı olabilirmisiniz? çektirmelimiyim?

bu zamana kadar düzenli olarak etlik kadın doğuma gittim çalışıyorum ancak bi kac saat izin veriyorlar yakın olduğu için orayı tercih ettim...etlikte rahim filimi çektiren varmı? gerçekten dayanılmaz bi acımı?=(
önereceğiniz başka hastahane varsa lütfen söyleyin.... birde rahim filimi çektirip hamile kalanları duydum buda beni etkiledi açıkçası birazda onun için çektirme kararı aldım ne kadar doğru bilemiyorum...
çektirip bilgi sahibi olan kızlar cvplarıı bekliorum...

öncellikle Allah hakkında hayırlısını versin..rahim filmini tüpler için mi istediler? o hastanede nasıl yapılıyor bilmiyorum ama bana dr um genel anestezi altında yaptıklarını söyledi..ilaçlı bir su veriyorlar rahime sonra da şekile,filan bakıyorlar bozukluk var mı diye. hani su kabın şeklini alıyor ya ondan yararlanıyorlar galiba .rahim filminin hamile kalmakla şöyle ilgisi var...eğer tüpler tıkalı filansa onu görüyorlar ona göre tedavi uyguluyorlar ya da rahimde çatal dedikleri bir perde varsa onu görüp sonra ameliyatla kesiyorlar perdeyi ve embriyo yerleşip gebelik devam ediyor(çünkü bazı çatallar embriyo tutunmasına izin vermiyormuş)anladığım kadarıyla dr sana teşhis koymak için istemiş filmi..yani film çekilince hamile kalınacak diye bir şey yok... benim bilgim bu kadar..

Son düzenleme:
öncellikle Allah hakkında hayırlısını versin..rahim filmini tüpler için mi istediler? o hastanede nasıl yapılıyor bilmiyorum ama bana dr um genel anestezi altında yaptıklarını söyledi..ilaçlı bir su veriyorlar rahime sonra da şekile,filan bakıyorlar bozukluk var mı diye. hani su kabın şeklini alıyor ya ondan yararlanıyorlar galiba .rahim filminin hamile kalmakla şöyle ilgisi var...eğer tüpler tıkalı filansa onu görüyorlar ona göre tedavi uyguluyorlar ya da rahimde çatal dedikleri bir perde varsa onu görüp sonra ameliyatla kesiyorlar perdeyi ve embriyo yerleşip gebelik devam ediyor(çünkü bazı çatallar embriyo tutunmasına izin vermiyormuş)anladığım kadarıyla dr sana teşhis koymak için istemiş filmi..yani film çekilince hamile kalınacak diye bir şey yok... benim bilgim bu kadar..

tüplerimin açık olup olmadığını anlamak için istedi...içeriye verilen su bazen az yapışmış olanlan kanalları açabiliyormuş...inş hayırlısı bakalım randvuyu aldım ama çok korkuyorum=(

Back