• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da psikolog

YellowRabbit

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
188
146
18
39
Merhaba. Ankarada tavsiye edebileceğiniz bir psikolog varmı?
Önceki konuları dada bahsetmiştim oğlum 9yaşında ve sıkıntılar var tavsiye edebileceğiniz bir psikolog varmı acaba? Teşekkürler

Çocuklara da terapi veriyor mu bilmiyorum ama, Emel Yamaç birtanedir. Hayatımı değiştirdi, değiştiriyor. Online da görüşüyor.

Seansım 75 dk. sürüyor 350 TL ödüyorum. 26 yaşındayım ben, yetişkin terapi ücreti böyle ama çocukta ya da başka bir duruma göre değişiyor mu bilmiyorum
Ben özel bir hastanede 300 e gidiyordum ama onun 10 gün içinde kontrol muayenesi oluyordu ücretsiz yani 10 günde iki kere girmiş oluyorsun 300 e. Ben de şimdi psikolog arıyorum. Tavsiye eder misiniz

Ben özel bir hastanede 300 e gidiyordum ama onun 10 gün içinde kontrol muayenesi oluyordu ücretsiz yani 10 günde iki kere girmiş oluyorsun 300 e. Ben de şimdi psikolog arıyorum. Tavsiye eder misiniz
Ben psikologumdan öylesine memnunum ki. Black Wine Black Wine ve Atlantistebiranka Atlantistebiranka ya bahsetmiştim terapilerimizden. Kendileri de bilirler. Gerçekten çok fayda görüyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Benim için en önemli olan mesleğine aşık bir insan olması.

Back
X