Gelinlik Modelleri Ankarada pelerinli tesettürlü gelinlik için modaevi

ilkasya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
55
0
36
Ankara
Arkadaşlar, bu senenin modası olmuş istanbulda bu gelinlikler ama ankarada yaşayanlar ne yapsın? Ankarada diktirebileceğim modaevi var mı?Lütfen yardım...

Son düzenleme:
Geçen sene ben diktirdim gelinliğimi Ankara-Yıldız Moda Evi.Tavsiye ederim size de.Fiyatta da yardımcı oluyorlar.

900 TL idi ama ben kıştan diktirmiştim yani sezonu başlamadan.Ondan indirim yapmışlardı.Ama ne istediysem yaptılar sağolsunlar.

Arkadaşım sakıncası yoksa resmini gönderebilir misin gelinliğinin. Teşekkür ederim yardımın için...

Gelinliğim tesettürlü diildi cnm.Atatürk Bulvarı üzerinde Ant Çarşısı var.Onun giriş katında Yıldız Gelinlik-Yıldız abla,atölyesi de üst katta.

Eklentiler

• $i.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 318
yok canım yaa malesef bende Ankarada çok aradım ve araştırdım ama pelerinli gelinlik yok malesef sadece pelerinli değil hazır kapalı gelinlik hiç yok istanbuldakiler gerçekten çok şanslılar bu konuda bende pelerinli gelinlikten vazgectim cünkü yok o yüzden bende elimdeki bi modeli götürcem diktircem normal bi gelinlik ama aynısını yaparlar mı bilemem o da şansa kalmış malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…