Gelinlik Ayakkabısı Ankarada özel sipariş gelin ayakkabısı yaptırabileceğim bir yer bilen var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi crnnn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

crnnn

Ziyaretçi
söyleyen olursa şimdiden minnettarım

yaaaa ne olur kimse yok mu yaaa

bu başlık bana da hitap ediyor diye büyük bi hevesle açtım ama kimseden tık çıkmamış Sen bulabildin mi bari arkdaşım yaa:kedi:

arkadaşlar beta ayakkabı var gelin ayakkabısı için özel sipariş yapılıyo diye duymuştum. bi de arkadaşım betadan aldı gelin ayakkabısını saat 12den gece 1e kadar hep ayaktaydı ve ayakkabıda topukluydu ama platformluydu hiç ayagımı ağrıtmadı çok memnun kaldım dedi. bende ordan almayı ya da yaptırmayı düşünüyorum diyemeden geçemedim :)))))

kızılayda soysal pasajı ayakkabıcılarla dolu.orda zenne diye ilk girişte bir ayakkabıcı var orası özel sipariş üzerine çalışıyordu.ama sadece orası değil,soysal pasajındaki nerdeyse tüm ayakkabıcılar bu şekilde.ben de ordan almıştım,en fazla gelin ayakkabısı çeşidi orda var biraz pahalı ama:umursamaz:

Canım soysal iş hanında KUPA ayakkabı var oraya bakmanı tavsiye ederim çok güzel modeller var ben ayakkabıları ordan almıştım

canım bak necatıbeyde tuna ayakkabı var benım ark orda yaptrıdı gayet guzeldi fiyatalarıda her ekseye uygun düşünebilirisin...hayırlı olsun

canım ben verdim hemde uygun fiyata dışarda 90 tl gelin ayakkabıları bende 130a verdim tam ayağıma göre bence git görüş derim and çarşısında üst katta :)

merhabalar
ben ayakkabımı özel sipariş yaptırıyorum hem istediğim topuk boyu hem istediğim model.
kızılayda büyük çarşının üst katında Gamze ayakkabı (69/151) diye bi yer var. Bir arkadaşım ordan hazır almıştı onun tavsiyesi üzerine gittim Ancak ayakkabılar hep sağ tam sol sıkıyodu. ayagımın ölçüsü aldılar ve 1 hafta içinde teslim edicekler 130 TL. gidip görmenizi tavsiye ederim.

büyük çarşı yazmışım pardon and çarşısı

ik a
Betanın ayakkabılarını And çarşısındaki gamze ayakkabı yapıyor. Ben de gelinlik ayakkabımı oradan diktireceğim...

Ben aşağıda ki babet türü ama gelinliğim sade olduğu için biraz süslü bir ayakkabı istiyorum. Bulamazsam eğer bahsettiğiniz yerlere gideceğim inşAllah.

Konu güncel mi bilmiyorum ama ankamalli gecince bir çarsi var ayakkabı imalatçıları çarşıyıdı sanırım orada uygun fiyata istedegin ayakkabıyı yapıyolar hemde cok kaliteli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…